Petre Daea a plecat cu buza umflata de la un targ din Buzau. Ce l-a deranjat pe ministrul Agriculturii!

Pe unde se duce, Petre Daea face vanzare! Ministrul Agriculturii are o slabiciune pentru targurile traditionale si nu rateaza niciunul. Fiecare vizita la astfel de evenimente se "lasa" cu sacosa plina si portofelul... gol! O singura nemultumire a avut ministrul, dupa ce a analizat cu atentie toate tarabele de la targul buzoian: nu si-a gasit vestitii ciorapi de lana.

Author: G. S. sâmbătă 03 februarie 2018 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cand ministrul Agriculturii paseste la astfel de targuri, toata lumea se intrece sa-l "tenteze" cu cele mai gustoase bunatati.
Sutinator inrait al campaniei "Alege oaia", ministrul Agriculturii a facut turul tutroro expozantilor si nu a ratat nimic: de la carnati, branza si pana la produse de panificatie, toate si-au gasit loc in sacosa ministrului.

Ministrul a fost chiar foarte incantat ca de la inceputul campaniei, vanzarea carnii de oaie a luat amploare, fapt confirmat si de discutiile cu producatorii autohtoni.
Inconjurat de autoritatile locale, Petre Daea s-a plimbat prin tot targul iun cautarea unui produs foarte drag lui. Insa, surpriza: ia-l de unde nu-i!
Dezamagirea ministrului a fost egalata doar de nesiguranta bugetului cu care a pornit la cumparaturi.

Demnitarul a facut obisnuita baie de multime si si-a delectat din plin papilele gustative cu bunatatile pregatite la fata locului de maestri intr-ale gastronomiei.
Targul dedicat oii este deschis pe parcursul acestui weelend, in parcarea unui hipermarket din Buzau.

Localnicii s-au obisnuit deja cu manifestarea dedicata oii si fac din fiecare eveniment un prilej de sarbatoare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si