Tânărul care conducea ATV-ul pe o stradă extrem de circulată din Pitești, abia ce îl alimentase și avea rezervorul plin. Deși era aproape nou nouț, ATV-ul a luat foc în partea din față.

Șoferul ATV-ului a reușit să scape nevătămat

Proprietarul ATV-ului s-a speriat și a reacționat rapid când a văzut cât fum iese din acesta, atât din față, cât și din spate.

Astfel, tânărul a apucat doar să tragă pe dreapta şi, după ce şi-a înhăţat actele, a luat-o la fugă.

Citeste si: O femeie a murit la spital după gravul accident feroviar care a avut loc luni, 16 august, în județul Cluj

Șoferul ATV-ului: Ca o torţă. A ieşit fum, fum, şi din faţă, şi din spate. A ars cu flacără deschisă.

A urmat apoi o misiune dificilă pentru pompieri deoarece Rezervorul vehiculului era plin, iar acesta rămăsese la mică distanţă de mai multe imobile.

Până ca tânărul să se desmeticească, mai multe persoane sunaseră la 112. În special locatarii caselor care, ieşiţi la geam, au văzut cum incendiul se manifeta la câţiva metri de locuinţele lor. Aceasta a fost şi prima grijă a pompierilor veniţi la intervenţie.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Martor: Doamne, plecaţi de acolo! Doamne fereşte! De ce stă lumea aia aşa?

ATV-ul care a luat foc, era aproape nou nouț

Ciudat este faptul că ATV-ul care a ars pe strada intens circulată din Piteşti era nou nouţ. Proprietarul spune că nu avea nici 700 de kilometri la bord. Ieri seară, a ieşit să facă plinul, dar la scurt timp după ce a plecat din benzinărie, partea din faţă s-a aprins.

A luat foc în mers[Sursa foto: observator.ro]

Citeste si: Doi tineri, spulberați pe trecerea de pietoni de un taxi, în municipiul Făgăraș (VIDEO)

Bogdan Picurici, ISU Argeș: Putea să explodeze, dar cel mai mare pericol, putea să fie de extindere la locuinţele din vecinătate.

Din fericire, rezervorul plin nu a explodat, iar pompierii au reuşit să stingă flăcările în câteva minute. Casele nu au apucat să fie afectate. Acum, tânărul care a rămas fără ATV vrea să ceară despăgubiri firmei de unde a achiziţionat vehiculul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si