Un studiu realizat ce specialiștii din turism din S.U.A. a stabilit că plaja cu cea mai curată apă din lume este în Grecia! Destinația este la câteva ore de România și se situează în topul celor mai căutate locuri pentru vacanță de către români.

Unde află, mai exact, plaja cu cea mai curată apă? 

Plaja cu cea mai curată apă din lume, la doar câteva ore de România

Studiul este realizat de o agenție de turism din SUA. În urma studiului s-a descoperit că plajele grecești au cele mai curate ape din lume.

Cercetarea specialiștilor în turism s-a realizat pe baza a 2,4 milioane de recenzii de la călători din 75 de țări și a constat în analizarea a 50 de plaje de top, cu scopul de a identifica cele mai curate locații.

Citește și: VIDEO Cel mai mare eveniment de apărare din regiunea Mării Negre și-a deschis porțile în România. Care este miza?

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Plaja cu cea mai curată apă din lume se află la câteva ore distanță de România

[Sursa foto: istockphotos]

În aceste condiții, plaja cu cea mai curată apă din lume este Plaja Prassa (sau Prasa) de pe insula Kimolos, situată în partea de est a orașului. 

În acest top, alături de Plaja Prassa se află și Plaja Gennadi, de pe insula Rodos care ocupă locul al doilea. Pe locul al treilea sunt poziționate Plaja Agios Dimitrios de pe zona de continent a Greciei, care este urmată de Plaja Agia Anna de pe insula Naxos, informează gândul.ro.

Grecia este una dintre cele mai vizitate țări din lume. În anul 2023, se pare că țara a fost vizitată de peste 32 de milioane de persoane.

Citește și: Un fenomen astronomic inedit va fi vizibil pe cer, pe 23 și 24 mai! "Luna florilor", explicată de NASA

Plaja cu cea mai curată apă din lume se află la câteva ore distanță de România

[Sursa foto: istockphotos]

De asemenea, aflată la câteva ore distanță de România, Grecia este una dintre destinațiile preferate ale românilor. Potrivit businessmagazin.ro, în urmă cu un an, în Grecia au ajuns peste 1,3 milioane de români. Destinațiile preferate de cei mai mulți dintre români sunt cele din nordul Greciei, precum Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini, Kavala, Samothraki, unde se poate ajunge cu maşina. Cu toate acestea, în ultimul timp, printre preferințele românilor au început să se regăsească insulele Lefkada, Skiathos, Zakynthos, Creta, Rodos, Santorini și Mykonos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si