Două femei și-au găsit sfârșitul pe plajele din Egipt. Vorbim despre o austriacă și o româncă care au fost ucise de rechini pe o plajă din stațiunea egipteană Hurghada. După doar câteva zile de la tragedie, plajele au fost redeschise. Turiștii au anunțat pe rețelele de socializare că deși locul reprezintă un pericol, autoritățile au deschis plajele din nou și le permit oamenilor să intre în apă.

Citește si: Părinții tinerei românce, ucise de rechin, fac declarații neașteptate: „Soția a avut o presimțire rea...”

Informații cutremurătoare din Egipt. Plajele în care două femei au fost atacate și ucise de rechini au fost deschise din nou. Cele două victime se aflau în apă când au fost mușcate mortal.

Pericol mare pe plajele din Hurghada

Când au avut loc tragediile, polițiștii au decis să închidă de urgență plajele și să nu mai permită accesul turiștilor, căci pericolul ca rechinii să vină din nou în zonă era foarte mare.

Decizia lor a fost una trecătoare. În mediul online circulă imagini postate de turiștii care acum se află în Egipt spun că aceste plaje au fost deschise. Oamenii pot veni să se bucure de nisipiul fierbinte și de apă, chiar dacă pericolul continuă.

Citește si: VIDEO- Afirmații dure în cazul Roxanei, românca sfâșiată de rechin în Egipt: ”Am fost minţiţi!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Bună ziua! Vin cu un update de la Tropitel Sahl Hasheesh (n.r.- în zona în care este amplasat acest resort a fost ucisă de rechini turista din Austria). Sunt niște prieteni acum acolo. Pontonul s-a redeschis de alaltăieri (05.07.2022) după ora 12:00 aproximativ în fiecare din ultimele două zile. Doar laguna izolată și înconjurată de recifuri este deschisă. Și asta doar după ce un semi-submarin a verificat toată zona (în ambele zile, și ieri, și alaltăieri).

Așa s-a procedat la mai multe hoteluri. Sunt mai multe submarine care patrulează în mare din zona Sahl Hasheesh și Makadi Bay. Lumea s-a simțit în siguranță după ultimele masuri. Atașez câteva poze. Am văzut că la alte hoteluri din zonă, plajă a rămas închisă. Este vorbă de plajele care au acces direct în largul mării. N-am mai multe informații vis-a-vis când se vor redeschide acestea”, a scris un turist pe Facebook.

Turiștii sunt șocați și nu înțeleg de ce autoritățile au luat această decizie, asta pentru că zona nu e deloc sigură și susțin că din nou au fost văzuți doi rechini la doar câțiva metri de mal.

Citește si: Româncă ucisă de rechin în Egipt

„Acum 30 de minute și-au făcut apariția, la 6-7 metri de mal, doi rechini”, se mai arată un mesaj al unui turist.

Roxana Donișan a avut parte de o moarte cumplită la doar 44 de ani. Ea a fost ucisă de un rechin, în timp ce înota. Potrivit autorităților, atât românca, cât și austriaca de 68 de ani, omorâtă și ea în același mod, au fost ucise de Mako, cel mai rapid rechin din lume.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Părinții Roxanei Donișan au aflat de le televizor de ceea ce s-a întâmplat, iar pentru ei a fost un șoc să afle că presa vorbește chiar despre fiica lor, moartă după ce a fost mușcată de un rechin în timp ce se afla în vacanță.

Familia devastată de durere așteaptă să primească rămășițele femeii în țară și se pregătesc să o înmormânteze creștinește.

Citește si: Românii care se află acum în Egipt sunt terifiați: „Doi rechini la 6-7 metri de mal”. Avertizează că pericolul din apă încă nu a trecut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si