Plantă misterioasă care ”ar ucide” coronavirusul, descoperită în Africa! Președintele Madagascarului: ”Vom schimba istoria omenirii”

Madagascarul va demara o serie de teste științifice pentru un remediu împotriva COVID-19 bazat pe plante.

Radu Constantin, luni 20 aprilie 2020 , 08:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Republica Madagascar a surprins pe toată lumea, săptămâna trecută, când a anunțat, prin vocea președintelui Andry Rajoelina (45 de ani) că este aproape de a găsi un leac bazat pe plante care ucide coronavirusul și că descoperirea va schimba întreag aistorie a omenirii.

”Am primit o scrisoare care spune că Madagascarul deține un remediu care ar putea, și spun ”ar putea” pentru că va trebui dovedit acest lucru, să vindece coronavirusul”, a declarat președintele statului african la un post național de televiziune.

Președintele Rajoelina: ”Madagascarul va găsi remediul”

Rajoelina spune că noul tratament ”vindecă în totalitate coronavirusul” însă nu a dat detalii despre planta din care este realizat remediul, scrie Daily Mail.

”Vom demara o serie de teste și sunt convins că Madagascarul va găsi remediul. Vom schimba istoria întregii omeniri”, a mai spus președintele, care a anunțat că oamenii de știință și laboratoarele din țară vor lua parte la acest proiect.

Organizația Mondială a Sănătății, rezervată față de leacurile pe bază de plante

Săptămâna trecută, în Madagscar erau confirmate 111 cazuri de infectări cu COVID-19 și un singur deces. Președintele a declarat stare de urgență până pe 23 aprilie, au fost închise magazinele iar populația fost sfătuiră să rămână în casă.

Citeste si: Rafila: Nu cred că ne vom întoarce la viața de dinainte mai devreme de jumătatea anului viitor

Rajoelina nu e la primul anunț de acest gen. Anterior, el a mai vorbit despre un tratament alternativ pentru coronavirus care a primit critici din partea Organizației Mondiale a Sănătății. El a spus atunci că pacienții infectați vor fi tratați cu uleiuri esențiale de ravintsara și vor primi alimente cu coținut ridicat de proteine, pe lângă tratamentul medical obișnuit.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si