Proiectul va avea trei faze 

Potrivit unei postări publicate pe Facebook, primarul spune că proiectul va avea trei faze, iar prima este deja începută și vizează construirea unui parc de 4 hectare în zona Lujerului, între Cora și mall-ul Plaza.

Va fi gata în următoarele 9 luni. Este enorm de scos acolo, mă refer la deșeurile din construcții depozitate de-a lungul timpului.

Voi vorbi cu dezvoltatorii din zonă, să ajute deși nu le pot acum atribui vina directă ”, a scris Ciucu într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Gabriela Firea: Parcul Cişmigiu a ajuns o ruşine doar din vina lui Nicuşor Dan

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

Faza a doua a proiectului însemnă crearea altor 6 hectare de spațiu verde, până la mall-ul AFI Cotroceni.

Am vorbit cu managementul AFI si vor să ajute la construirea acestui parc. Sunt în discuții avansate cu CFR, proprietarul terenului, pentru a-l închiria la un preț corect pentru următorii 10 ani. Îmi doresc să avem aceste două faza încheiate până în toamna lui 2024 ”,

a spus Ciucu.

Faza a treia va lega Valea Cascadelor de Lujerului.

Citeste si: Nicuşor Dan, declarații despre prețurile reabilitărilor din Sectorul 5: Preţul reabilitării a 13 kilometri de reţea de termoficare în Ferentari a crescut cu 30 de milioane de lei

Aici lucrurile sunt mai complicate, pe lângă ternul pe care trebuie să îl închiriem de la CFR, trebuie să cumpărăm una dintre cele doua linii de la un agent economic privat, deci o line de cca.

1,7 km și o lățim de cca. 5m. Îmi doresc să începem această fază până în vara anului 2024 ”, a mai scris primarul Sectorului 6.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si