Poezia epică trimisă Daniel Florea elevilor din sectorul 5! ”De urmezi acest orar, ai șanse să ajungi primar”! #DF - imagine din bani publici la un nou nivel

Primarul Daniel Florea le-a compus elevilor care locuiesc în sectorul 5 o poezie prin care le promite că dacă învață bine pot ajunge... primar.

Author: Radu Constantin marți 21 ianuarie 2020 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Daniel Florea, Primar al Sectorului 5, se consideră un model pentru copiii care învață în școlile aflate pe ”domeniul” lui. Edilul obișuniește să trimită cadouri la fiecare început de an școlar sau sărbătoare importantă care constau în manuale, caiete, hărți sau dulciuri, toate achiziționate din bani publici,

toate branduite cu imaginea lui și branduite #DF (haștag Daniel Florea).

Citeste si: Primarul sectorului 5 vrea sa puna impozit pe Casa Poporului: "Sa plateasca si institutiile de stat pentru ca beneficiaza de aceleasi lucruri. Toata intretinerea lor e platita tot de cetateni"

Florea a apelat la graficianul Gogu Neagoe pentru a-i face o caricatură

Cea mai tare dovadă de iubire din partea primarului a venit prin intermediul unei poezii pe care Florea a inscripționat-o pe un orar primit de elevii Școlii Gimnaziale nr 126 din Sectorul 5. PSD-istul îi îndeamnă pe cei mici să fie silitori la școală, să nu lipsească de la ore și astfel vor avea parte de un viitor luminos: să devină primar.

”Dragul meu copil școlar,

De urmezi acest orar

Să te uiți în calendar(?!!!)

C-ai șanse s-ajungi primar”

Semnat: Daniel Florea (semnătura este chiar a primarului)

Pentru a fi și mai convigător și probabil pentru a nu mai fi acuzat că ”își pune fotografia” pe materialele școlaro-promoționale, Florea l-a plătit pe graficianul Gogu Neagoe să-i facă o caricatură. Rezultatul este că cei mici au ”șansa” de a-i vedea tot anul caricatura lui Daniel Florea și îndemnul la mobilizare, în speranța că într-o zi vor deveni precum primul om din sector.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si