Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

Poliţia de Frontieră a transmis că traficul de persoane a fost dublu, în ultimele 24 de persoane, faţă de o zi normală din timpul anului, prin punctele de trecere a frontierei trecând aproximativ 314.000 persoane şi aproximativ 78.000 mijloace de transport.

Author: G.B. duminică 22 decembrie 2019 , 11:56

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Apropierea Sărbătorilor de Iarnă readuce în ţară mulţi dintre cetăţenii români aflaţi în străinătate, pentru a-şi petrece aceste zile împreună cu familia, sens în care, a fost înregistrată o creştere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei.

Astfel, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut aproximativ 314.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care 209.000 au fost pe sensul de intrare în ţară, precum şi aproximativ 78.000 mijloace de transport, dintre care 51.000 au fost pe sensul de intrare în ţară”, a transmis, duminică, Poliţia de Frontieră.

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

Sursa citată a precizat că, la frontiera cu Ungaria, s-au prezentat aproximativ 169.000 de persoane şi 50.000 de mijloace de transport, cel mai tranzitat punct de la frontieră fiind P.T.F.

Nădlac II Autostradă, prin care, în ultimele 24 de ore, au trecut peste 70.000 de persoane şi peste 20.000 de mijloace de transport.

„Astfel, având în vedere că cele mai mari valori de trafic sunt înregistrate în PTF Nădlac II, recomandăm utilizarea şi a celorlalte puncte de trecere deschise traficului internaţional de la graniţa de vest: PTF Nădlac, aflat în imeditat apropiere a PTF Nădlac autostradă, PTF Turnu şi Vărşand, tot pe raza judeţului Arad, care funcţionează în regim non-stop, PTF Borş, P.T.F. Salonta şi Valea lui Mihai din judeţul Bihor, care sunt deschise permanent pe lângă, PTF Cenad, din judeţul Timiş, este deschis, de asemenea, la frontiera cu Ungaria”, a mai transmis Poliţia de Frontieră.

Citeste si: Incredibil! Gheorghe Dincă are probleme cu inima! Ce au putut să îi spună medicii criminalului din Caracal după ce i s-a făcut rău în celulă! EXCLUSIV

Totodată, pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română şi-a adaptat misiunile de supraveghere şi control, precum şi resursele umane şi materiale la specificul fiecărei frontiere, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Jador, cu lacrimi în ochi pe internet! Nici lui nu-i vine să creadă că i se întâmplă una ca asta- wowbiz.ro

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

În zonele de competenţă- punctele de trecere şi “frontiera verde”- poliţiştii de frontieră au constatat: 50 fapte ilegale (12 infracţiuni şi 38 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini.

Citeste si: Accident devastator în Satu-Mare. Cinci persoane, între care o femeie însărcinată şi un copil de cinci luni, au fost rănite

„Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 16.400 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 41.400 lei”, au mai precizat poliţiştii.

Citeste si: „Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare.” Ce a făcut Cristi Borcea când a aflat că va fi din nou tată!- kfetele.ro

Citeste si: Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea- radioimpuls.ro

Potrivit acestora, nu s-a permis intrarea în ţară a 22 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 20 cetăţeni români din diferite motive legale.

Citeste si: Pedofil din București, lăsat liber printre copii: „Nu o să le mai violez, că o să stea de bunăvoie!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si