Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

Poliţia de Frontieră a transmis că traficul de persoane a fost dublu, în ultimele 24 de persoane, faţă de o zi normală din timpul anului, prin punctele de trecere a frontierei trecând aproximativ 314.000 persoane şi aproximativ 78.000 mijloace de transport.

Author: G.B. duminică 22 decembrie 2019 , 11:56

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Apropierea Sărbătorilor de Iarnă readuce în ţară mulţi dintre cetăţenii români aflaţi în străinătate, pentru a-şi petrece aceste zile împreună cu familia, sens în care, a fost înregistrată o creştere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei.

Astfel, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei au trecut aproximativ 314.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care 209.000 au fost pe sensul de intrare în ţară, precum şi aproximativ 78.000 mijloace de transport, dintre care 51.000 au fost pe sensul de intrare în ţară”, a transmis, duminică, Poliţia de Frontieră.

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

Sursa citată a precizat că, la frontiera cu Ungaria, s-au prezentat aproximativ 169.000 de persoane şi 50.000 de mijloace de transport, cel mai tranzitat punct de la frontieră fiind P.T.F. Nădlac II Autostradă, prin care, în ultimele 24 de ore, au trecut peste 70.000 de persoane şi peste 20.000 de mijloace de transport.

„Astfel, având în vedere că cele mai mari valori de trafic sunt înregistrate în PTF Nădlac II, recomandăm utilizarea şi a celorlalte puncte de trecere deschise traficului internaţional de la graniţa de vest: PTF Nădlac, aflat în imeditat apropiere a

PTF Nădlac autostradă, PTF Turnu şi Vărşand, tot pe raza judeţului Arad, care funcţionează în regim non-stop, PTF Borş, P.T.F. Salonta şi Valea lui Mihai din judeţul Bihor, care sunt deschise permanent pe lângă, PTF Cenad, din judeţul Timiş, este deschis, de asemenea, la frontiera cu Ungaria”, a mai transmis Poliţia de Frontieră.

Citeste si: Incredibil! Gheorghe Dincă are probleme cu inima! Ce au putut să îi spună medicii criminalului din Caracal după ce i s-a făcut rău în celulă! EXCLUSIV

Totodată, pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră

Română şi-a adaptat misiunile de supraveghere şi control, precum şi resursele umane şi materiale la specificul fiecărei frontiere, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ.

Poliţia de Frontieră: Trafic de persoane dublat în ultimele 24 de ore, faţă de o zi normal din timpul anului

În zonele de competenţă- punctele de trecere şi “frontiera verde”- poliţiştii de frontieră au constatat: 50 fapte ilegale (12 infracţiuni şi 38 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini.

Citeste si: Accident devastator în Satu-Mare. Cinci persoane, între care o femeie însărcinată şi un copil de cinci luni, au fost rănite

„Au

fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 16.400 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 41.400 lei”, au mai precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, nu s-a permis intrarea în ţară a 22 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 20 cetăţeni români din diferite motive legale.

Citeste si: Pedofil din București, lăsat liber printre copii: „Nu o să le mai violez, că o să stea de bunăvoie!”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va... A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si