Politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament la Bruxelles! Oana Bogdan l-a cumpărat cu 250.000 de euro!

Din actele oficiale completate de Oana Bogdan reiese că politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament.

Author: Matei Vaihan miercuri 06 martie 2019 , 21:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament. Oana Maria Bogdan, unul dintre membrii conducerii PLUS, care a fost prezentată de liderul formațiunii Dacian Cioloș ca fiind ”forța motrice” a echipei, este în prim-plan în aceste zile după ce s-a descoperit un comentariu de-al ei la o postare de 1 decembrie a unui internaut. ( vezi motivul pentru care Dacian Cioloş a fost desfiinţat de Marilena Rotaru)

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Dacian Cioloș știe cum să rezolve problemele din penitenciare! Valerie Villemin îi poate învăța pe deținuți să nu mai fie violenți

Politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament: "Vom reuși să conviețuim armonios" 

”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparțină unui om, trib, neam sau corporație, vom reuși să conviețuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieții mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Național al PLUS.

Politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament. Oana Bogdan a lucrat ca arhitect în Belgia

În ciuda părerii sale despre proprietate, politicianul care vrea renunţarea la proprietate deţine un apartament. Oana Bogdan a fost secretar de stat la Ministerul Culturii în Guvernul Cioloş, iar din declaraţia de avere depusă pe 14 februarie 2017, la eliberarea din funcţie, reiese că este proprietara unui apartament de 100 de metri pătraţi la Bruxelles, pentru care a făcut un credit de 250.000 de euro. Bogdan a lucrat ca arhitect în Belgia, încasând aproximativ 35.000 de euro pe an, aşa cum a completat la rubrica veniturilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si