Politicienii participă la festivităţile de deschidere ale noului an școlar

Klaus Iohannis va fi prezent la festivitatea de deschidere a Liceului Tehnologic "Carol I" din Valea Doftanei.

Author: Diana Bostan luni 13 septembrie 2021 , 07:21

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la festivităţile organizate la începutul anului şcolar.
Politicienii participă la festivităţi[Sursa foto: news.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Politicienii participă, luni, la festivităţile organizate la începutul anului şcolar.

Preşedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic "Carol I" din comuna prahoveană Valea Doftanei. Premierul Florin Cîţu participă la ceremonia de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti.

Anul trecut, recomandările au fost de a nu se organiza festivităţile de deschidere a anului şcolar

Anul acesta festivităţile de începerea noului an şcolar se pot desfăşura doar în aer liber, cu purtarea măştii de protecţie şi cu o durată de cel mult o oră şi jumătate.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, participă la deschiderea anului şcolar la Şcoala 147 ”Petrache Poenaru” din Bucureşti.

În timp ce preşedintele Klaus Iohannis participă la ceremonia de deschidere a anului şcolar 2021-2022 la Liceul Tehnologic "Carol I” din comuna Valea Doftanei, judeţul Prahova. 

Tot în județul Prahova va fi și Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu,care  participă la deschiderea anului şcolar la Şcoala Gimnazială "Constantin Stere" din Bucov, judeţul Prahova, unde va fi inaugurat SmartLab Bucov, primul laborator cu tehnologie de ultimă generaţie ce va funcţiona într-o şcoală rurală.

Citeste si: În ce condiții pot să participe părinții la deschiderea noului an şcolar? Anunțul Ministrului Educației

Premierul Florin Cîțu rămâne în Capitală

Premierul Florin Cîţu participă la ceremonia deschiderii noului an şcolar la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti. La festivitate asistă şi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, va participa și la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Bucureşti, în jurul orei 15:00, dar și la deschiderea anului şcolar la Şcoala Gimnazială nr. 190 din Bucureşti – Sectorul 4, la ora 16:30.

Citeste si: O școală gimnazială intră în grevă japoneză, din cauza lipsei de spaţiu pentru elevii unităţii de învățământ


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si