Un întreg arsenal a fost descoperit în locuința unui bărbat din Hunedoara. Sute de cartușe, dar și pistoale sau grenade au fost descoperite la 3 adrese.

Polițiștii au găsit în casa unui tânăr din Vulcan zeci de grenade, pistoale şi sute de cartuşe

Citeste si: VIDEO| Tragedia care a împins o întreagă familie din Călărași la sinucidere. Drama singurul supraviețuitor: bărbatul suferă de cancer, însă refuză tratamentul

Oamenii legii au executat în decursul zilei de luni, trei percheziții la adrese situate într-o localitate din Valea Jiului.

În Valea Jiului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Vulcan, deținea două pistoale cu glonț şi peste 500 de cartușe de diferite calibre, tuburi de cartușe și capse de inițiere, precum și două grenade.

Citeste si: Caz cutremurător- o fetiță de patru ani și-a sunat tatăl pentru a-l anunț că mama ei a murit. Femeia era bolnavă de epilepsie

Armele și muniția au fost aduse în țară în toamna anului 2021

Armele şi muniţia, care fuseseră aduse ilegal în România, au fost ridicate, informează IGPR.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii au găsit în casa unui tânăr din Vulcan zeci de grenade, pistoale şi sute de cartuşe

Citeste si: Un deținut de la Penitenciarul Gherla a încercat să omoare un gardian cu un cuțit improvizat și un ciob de la o oglindă

Cercetările au dezvăluit că armele, componentele de arme și elementele de muniție au ajuns în țară, în perioada octombrie – noiembrie 2021, prin intermediul bărbatului.

Polițiștii au găsit în casa unui tânăr din Vulcan zeci de grenade, pistoale şi sute de cartuşe

Citeste si: Un român și un marocan au evadat din închisoare. Cei doi au făcut o gaură în zid

Individul a fost reținut pentru 24 ore și va fi prezentat procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

,,În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit la adresele folosite de persoana bănuită, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Vulcan: două pistoale cu glonț şi mai multe componente de arme de diferite tipuri (peste 500 de elemente de muniție constând în cartușe de diferite calibre, tuburi de cartușe și capse de inițiere), precum și două elemente de muniție tip grenade. Armele şi muniţia deţinute ilegal au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că armele, componentele de arme și elementele de muniție găsite la percheziție ar fi fost introduse ilegal în țară, în perioada octombrie – noiembrie 2021, de către bărbat,  fără a fi declarate organelor vamale și ar fi fost deținute fără drept de acesta.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului, faţă de care a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor preventive", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Citeste si: Prima fabrică din România care își reduce capacitatea de producție. Motivul este explozia prețurilor la energie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si