Flăcările au cuprins aproape în totalitate acoperişul unui imobil, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, anunță ISU Cluj.

Astfel, șapte autospeciale de stingere şi două autoscări au fost trimise la faţa locului, iar la ora transmiterii acestei ştiri nu există pericol ca focul să se extindă. Cauză producerii incendiului încă nu a fost stabilită.

Şapte echipaje de stingere ISU Cluj au intervenit pentru stingerea unui incendiu, care aizbucnit la acoperişul unui bloc

Până la sosirea echipajelor de pompieri, toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat şi niciunul dintre locatari nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Citeste si: VIDEO| Adina, șoferița din Iași care a omorât patru oameni, a fost arestată. Ea se afla la o terasă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cântăreața de muzică populară este îngenuncheată de durere după moartea soțului, ucis la Iași: „Să plătească ani grei de închisoare”

La ora transmiterii acestei ştiri pompierii încă lucrează pentru stingerea focarelor care se află sub acoperiş şi pentru decopertarea învelitorii din tablă sub care se află aceste focare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si