Povestea cutremurătoare de viaţă a artistei de muzică populară Mioara Velicu. Drama neştiută din viaţa sa

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Puţină lume ştie povestea sfâşietoare din viaţa sa.

M. P., duminică 25 noiembrie 2018 , 12:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Am început să cânt din burta mamei, cred că de foame. Măicuţa mea a făcut opt copii. Doar patru mai suntem în viaţă, restul au plecat la Dumnezeu. Eu m-am lansat foarte greu, nu am avut un spate. Aşa e în provincie. N-am fost nici deşteaptă nici frumoasă, a trebuit să îmi fac jocul şi să cânt, am avut noroc că Dumnezeu mi-a dat voce. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunţi cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări”,  a povestit artista, potrivit Spynews.

Cântăreaţa a mai adăugat că şi-a cumpărat un loc de veci din banii câştigaţi în muzică şi mărturiseşte că, în trecut, şi-a ajutat fraţii.

„N-am avut bani să fac foarte multe lucruri, cu banii din muzică am avut grijă de fraţii mei. Cea mai mare grijă a fost să-mi iau loc la cimitir. Nu o să trăiesc cât calea ferată, trebuie să te gândeşti la treburile acestea. M-am căsătorit la 32 de ani, aveam un copil dintr-o relaţie anterioară. Mi-a fost greu să plec singură la Bucureşti cu un copil, o aveam şi pe mama cu mine…”, a povestit Mioara Velicu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si