Cum au câştigat concurenţii Exatlon primii bani: "Am furat un magnetofon de acasă şi l-am vândut"

Concurenţii Exatlon au fost întrebaţi de Cosmin Cernat cum au câştigat primii bani. Răspunsurile au fost surprinzătoare.

M. P., duminică 25 noiembrie 2018 , 10:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cosmin Cernat i-a întrebat pe concurenţii de la Exatlon cum şi-au câştigat primii bani şi ce au făcut cu ei, iar răspunsurile lor au fost cât se poate de sincere, unele dintre ele stârnind amuzamentul. Chiar prezentatorul a recunoscut că a făcut primii bani după ce a luat nişte perechi de „başcheţi” şi i-a vândut. Cu suma câştigat a mers să joace biliard.

„Primii bani i-am câştigat la concurs.

Pe vremea aceea erau suficienţi, aveam 7-8 anişori. Mi-am luat de toate, dulciuri, haine, lucruri pentru acasă. Toţi banii mei pe care i-am făcut în viaţa asta au fost munciţi din greu”, a povestit Monica Roşu.

„Eram la club unde am fost prima oară legitimat şi mama unui coleg era croitoreasă şi ne scria pe spale la echipament. Prima oară mi-am scris eu şi după au văzut colegi din sală şi au întrebat unde mi-am făcut şi am zis „Daţi-mi mie că vă fac eu”.Eu le luam tricourile, le dădeam colegului, îmi puneam şi eu ceva şi aşa am făcut la toţi din sală”, a povestit Mirel Drăgan.

Giani Kiriţă a povestit că la 16 ani lucra în construcţii. „De mic copil am muncit la o fermă, culegeam cireşe, caise prune.

Din banii câştigaţi mi-am luat blugi, o cămaşă şi o pereche de ghete de fotbal. După care am lăsat ferma şi am lucrat în construcţii, adică făceam mortar”

„În vacanţa de vară am lucrat la crama la care lucra mama”, a povestit şi Alin Andronic.

„Îi făceam masaj la tălpi tatălui meu şi plătea minutul de masaj, dar nu mai ştiu ce făceam cu banii”, a povestit Războinica Ana Otvoş.

„Am furat un magnetofon de acasă şi l-am vândut”, a povestit Ionuţ Jaguarul, stârnind hohotele de râs ale tuturor celorlaţi concurenţi.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul... Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
spotmedia.ro
Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL... Nicuşor Dan n-ar vrea să scumpească locurile de parcare din București. USR PLUS și PNL susțin creșterea taxelor
spotmedia.ro
Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează.... Vor fi tot mai puțini cei care doresc să se vaccineze, iar coerciția nu funcționează. Ce e de făcut? Interviu
b1.ro
Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din... Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19 (VIDEO)
infoactual.ro
Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor Drama neștiută a lui Florin Piersic! Clipele cumplite prin care a trecut marele actor
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si