Jurnaliștii din Verona au povestit despre cazul incredibil a cinci cetățeni români care locuiau în "dormitoare" improvizate din cuști pentru câini. După ce au primit mai multe sesizări, agenții poliției locale au intervenit în fostul adăpost de câini din Via Campo Marzo, unde au găsit patru bărbați și o femeie care locuiau în spațiile ocupate cândva de animale.

Citeste si: Cum arată noua cameră Google Street View. Este de dimensiunea unei pisici și are ochi de insectă

Cei cinci români au improvizat paturi în cuștile în care dormeau câinii, transformându-le astfel în „dormitoare”. Oamenii legii din Verona au intervenit la sesizarea unor trecători care au observat accesul neautorizat în zona acum complet abandonată.

Românii au pus paturi în cuștile câinilor

În interiorul clădirii, în condiții degradante, locuiau cinci cetățeni de origine română, patru bărbați și o femeie, care își instalaseră pături și alte obiecte de mobilier în spațiile ocupate cândva de câini, ale căror urme sunt încă vizibile. Cei cinci au fost denunțați la autoritățile judiciare pentru ocuparea abuzivă a unui imobil.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Controalele în zonă au fost intensificate. La fel s-a întâmplat și în Porta Vescovo, unde 8 persoane, unele cu probleme de natură psihiatrică, au fost îndepărtate în 5 zile, dar au refuzat asistența serviciilor sociale.

Citeste si: Încă o lovitură pentru Elena Udrea! A rămas fără titlul de cetățean de onoare al municipiului Drobeta-Turnu Severin

"O situație cu adevărat la limita degradării", a declarat consilierul pentru securitate, Marco Padovani, conform jurnaliștilor de la  Verona Sera.

Oamenii legii intervin pentru a garanta siguranța zonei, operațiuni care, asistate ulterior de serviciile sociale, vizează și scoaterea de pe străzi a cetățenilor care trăiesc în condiții precare și care pun în pericol sănătatea.

Citeste si: VIDEO| O clădire aflată în construcție din zona Pipera a luat foc. Pompierii intervin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si