Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o

Pe vremea când avea doar 19 ani, Andreea a fost victima unui accident grav cu ATV-ul. După 23 de zile pe care le-a petrecut într-o comă profundă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, tânăra s-a trezit în mod miraculos.

Author: Alexandra Costea vineri 25 noiembrie 2022 , 10:23

Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o

Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În luna februarie a anului 2020, Andreea avea doar 19 ani și se afla la Gura Humorului, împreună cu o prietenă şi au plecat la plimbare cu un ATV. Cele două tinere s-au răsturnat într-o râpă, iar vehiculul greu a căzut peste Andreea, aceasta suferind leziuni grave.

Şansele ca tânăra să supraviețuiască erau foarte mici, dar eforturile depuse de medici, împreună cu rugăciunile părinţilor au salvat-o pe tânăra de 19 ani. Andreea s-a trezit după 23 de zile de comă profundă. 

Citește și: Un român a recurs la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-și plăti facturile. Bărbatul și-a forțat soția să se prostitueze

După o luptă grea, Andreea a reușit să își revină miraculos. Joi, 24 noiembrie 2022, tânăra s-a întors în secția de ATI a spitalului, pe propriile picioare, pentru a le mulțumi medicilor care i-au salvat viața.

Andreea este studentă la medicină

“Am 21 de ani și sunt studentă la Medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață.

Au luptat pentru mine. În 2020, pe 4 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru.

Nu am avut șansă de viață. Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng.

Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la Medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine”, a fost mesajul transmis de Andreea Iordăchescu.

Citește și: O aplicație de dating i-a adus moartea. Femeia a fost ucisă și tranșată de cel pe care abia l-a cunoscut

Lucian-Eva, managerul spitalului de Neurochirurgie din Iași a făcut parte din echipa care s-a ocupat de tânăra de 19 ani, pe întreaga durata spitalizării. 

“Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic.

Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire.

Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reulat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească”,  a declarat medicul Lucian Eva. 

Citește și: Satul din România în care s-a născut primul bebeluș după mai bine de 45 de ani. Cum au ajuns părinții în localitate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si