Povestea fabuloasa a fotbalistului egiptean de top Hany Ragab! Barbatul a parasit Egiptul si s-a mutat la Vaslui, de dragul unei tinere pe care a cunoscut-o pe internet!

Hanny Ragab este barbatul care a plecat din dragoste departe de familie, de prieteni si de tara unde a crescut si a cunoscut succesul in fotbal. Sportivul s-a indragostit lulea de o romanca pe care a cunoscut-o pe internet, iar dupa cateva vizite scurte ale femeii in Egipt, a decis sa se mute in Romania, sa fie langa ea.

Lili Lascar, marți 14 martie 2017 , 21:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sportivul nu a mai tinut cont nici de diferentele de cultura, nici de ceea ce lasa in urma, pe taramul faraonilor. A venit pe plaiurile mioritice, in urma cu doi ani, sa se insoare cu femeia iubita si, manat de un optimism incredibil, a fost convins ca, la 36 de ani, va fi cooptat de o echipa de fotbal. Barbatul a fost vedeta a gazonului in statul lui natal, el fiind golgheter de top in prima liga egipteana.

Avand o varsta considerata inaintata pentru practicarea sportului rege, protagonistul nostru a jucat, In Romania, la trei echipe din liga a treia si s-a facut remarcat printre colegii lui mult mai tineri. Ultima grupare autohtona la care s-a transferat a fost Atletico Vaslui, schimbare care l-a determinat sa se mute...in Barlad.

Surprinzator, fotbalistul s-a declarat fascinat de capitala judetului Vaslui, verdeata, traficul lejer, aerul curat, si personajele...excentrice de pe strazi alcatuind un peisaj fabulos in viziunea lui. Si, bineinteles, nu uita niciodata sa spuna ca motivul principal pentru care s-a mutat la 1700 de kilometri de piramide este femeia de care s-a indragostit la prima vedere. Cei doi comunica doar in engleza si fiecare dintre ei si-a pastrat religia, dupa cum au convenit inca de la primele intalniri.

Profesional, Ragab si-a facut datoria onorabil pentru Atletico Vaslui, doar ca, din cauza unor probleme birocratice, nu a mai fost posibila remunerarea sportivului, asa ca acesta s-a intors, pentru moment, in Egipt.  

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si