În timp ce mulți se lasă pradă agitației orașelor mari, căutând oportunități nelimitate și tehnologie de ultimă generație, există români care schimbă toate aceste lucruri pentru liniștea și pacea de la țară.

Cristina și Vasile sunt doi dintre acești oameni care au ales să facă acest pas curajos. După 17 ani petrecuți în străinătate, lucrând în domenii bine plătite, au hotărât să se întoarcă în țară, în mediul rural, și să transforme ceea ce au într-un adevărat paradis.

Citește și: O polițistă a fost împușcată de un coleg, care ulterior s-a sinucis

În urmă cu 4 ani am spus stop, gata ajunge, ne întoarcem ACASĂ. Zis și făcut, după 17 ani de străinătate ne-am întors în satul nostru natal. Nu am construit o vilă cu piscină și nici în garaj nu este un BMW de ultimă generație, avem o casă modestă cu toate utilitățile și confortul de care are nevoie o familie “, povestește Cristina pe grupul de socializare „Mutat la țară- viața fără ceas“, unde aproape 270.000 de internauți își împărtășesc experiențele de viață.

Povestea românilor care au reunțat la strâinătate pentru pământurile natale: „Ne-am întors acasă“

Cristina și Vasi au renunțat la salariile mari din Elveția pentru traiul din România

Tânăra afirmă cu tărie că nu își regretă decizia de a renunța la un salariu impresionant de "sute de milioane de lei pe lună" și de a se întoarce acasă, unde a descoperit adevărata fericire.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cristian s-a stins din viață după mai multe zile de febră și stare de vomă. Părea o simplă viroză

Ne-am construit colțișorul nostru de rai, eu sunt cu florile și gradina, soțul este cu animalele și agricultura. A fost cea mai bună decizie a noastră și nu am regretat nici măcar o secundă faptul că am lăsat Elveția și salariile ei de sute de milioane de lei pe lună și ne-am întors acasă ca să creștem păsări, animale și sa lucram pământul.

Suntem fericiți și liberi, pentru că fericirea nu înseamnă lucruri materiale și bani. FERICIREA înseamnă să ai sănătate, iubire, înțelegere și respect. Libertate înseamnă sa faci ce vrei, cum vrei și când vrei “, mai povestețte Cristina.

„Să fim un exemplu bun pentru toți romanii din diaspora și să facă cât mai mulți ce am făcut și noi!“

Românca și-a încheiat postarea sa cu un îndemn pentru toți cei care sunt plecați peste hotare, așa cum s-a întâmplat și în cazul lor. Sper să fim un exemplu bun pentru toți romanii din diaspora și să facă cât mai mulți ce am făcut și noi!

După aproape 4 ani ,de când ne-am mutat la țară, vreau sa vă spun că a fost una din cele mai bune decizii luate în viața noastră. După 17 ani de străinătate, viața fără ceas este o viață fără stres

, susține românca într-o altă postare.

Citește și: Accident de muncă tragic în Italia! Un român se zbate între viață și moarte, după ce s-a electrocutat pe șantier

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cu toate că mulți i-au încurajat să nu revină în țară, pentru că le va fi greu, Cristina și soțul ei nu au renunțat și spun că, acum, după patru ani, nu regretă decizia.

După mulți ani de străinătate, după mulți ani de muncă și trudă am reușit sa ne facem un colțișor de rai ACASĂ. Mulți prieteni ne spuneau ca în țara noastră nu se poate trăi frumos, că în țara noastră o sa ne fie foarte greu. Aceste poze fac cât o mie de cuvinte “, a încheiat românca o postare în care a dezvăluit prin imagini micul lor colț de Rai din România.

Citește și: Accident de muncă tragic în Italia! Un român se zbate între viață și moarte, după ce s-a electrocutat pe șantier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si