Două eleve de 13 și 15 ani de la școala din Zimnicea au depus plângere împotriva consilierului județean Cornel Bleajnă, profesor la o școală din oraș. Acesta ar fi acuzat de agresiune sexuală. Organizația PSD Teleorman a anunțat că acesta a fost exclus din partid. Bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Citește și: VIDEO- Un elev a fost împușcat cu un pistol de tip airsoft de către un coleg

Profesorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

”În urma administrării probelor cadrul didactic a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cel în cauză a fost introdus in Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie judeţean Teleorman”, transmite, vineri, Poliţia judeţeană Teleorman.

Citește și: Cazul bunicului pedofil și zoofil: a fost prins abia după ce a violat o găină. Bărbatul și-ar fi abuzat sexual nepoata minoră, precum și porcul, câinele și calul vecinilor

Cornel Bleajă este membru al Consiliului Judeţean Teleorman şi a fost vicepreşedinte a acestei instituţii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Organizația PSD Teleorman a transmis un comunicat prin care „se delimitează total de comportamentul nociv, imoral și periculos descris de ancheta jurnalistică care îl vizează pe colegul nostru de la Zimnicea, conduită despre care nu am avut cunoștință”.

Citește și: O elevă de 16 ani a fost agresată sexual de un preot profesor în timpul orelor de curs. A fost deschis un dosar penal

Cornel Bleajă a demisionat în urma acuzațiilor

Cornel Bleajă ar fi demisionat în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse, susţinând că ar fi fost vorba despre ”un sărut părintesc”, conform declaraţiilor date în presa locală de directorul şcolii unde s-ar fi petrecut faptele. Demisia invocă probleme personale şi familiale.

Citește și:  Abuzuri sexuale la o agenție de modele

Informațiile legate de unul dintre presupusele abuzuri comise de consilierul județean au fost oferite școlii chiar de dirigintele uneia dintre fete, care a refuzat să mai meargă la școală. Se pare că acesta obișnuia să-și atingă nepotrivit elevele chiar și în timpul orelor, iar în pauze făcea eforturi pentru a petrece timp cu ele în intimitate în sălile de clasă.

O elevă de 16 ani a fost agresată sexual de un preot profesor în timpul orelor de curs. A fost deschis un dosar penal

Poliția a deschis un dosar penal, după ce o adolescentă în vârstă de 16 ani ar fi fost agresată chiar de profesorul său, în timpul orelor de curs. „La data de 19 octombrie a.c., în urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară, cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Citește și: VIDEO- Un bărbat s-a filmat în timp ce agresa sexual fata pe care o avea în plasament

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Aceştia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-o zi din perioada noiembrie 2021-ianuarie 2022, o elevă, de 16 ani, din cadrul unei instituții de învățământ din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în timpul orelor de curs, ar fi fost agresată sexual de către un profesor din cadrul instituției.

În cauză, polițistii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală” a anunțat IPJ  Gorj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si