Povestea tulburătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat nici după 30 de ani

Au trecut 30 de ani de când această fotografie a fost găsită într-o parcare de peste Ocean, însă oamenii tot n-au reușit să dezlege misterul copiilor care apăreau în imagine legați.

Author: E. V. vineri 28 iunie 2019 , 16:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În dimineaţa zilei de 20 septembrie 1998, Tara Leigh Calico se plimba cu bicicleta pe o şosea din New Mexico ca de obicei alături de mama sa.

Nu a trecut mult timp până când mama acesteia și-a dat seama că un bărbat o urmărea. De teamă, femeia și-a sfătuit fiica să poarte asupra ei un obiec cu care să se poată apăra.

În ziua cu pricina, Tara urma să se vadă cu iubitul său la tenis. De atunci însă, nici urmă de tânără. Speriată, Patty a plecat pe urmele fiicei sale, aşa cum i s-a cerut, dar n-a găsit-o. Nu văzuse niciun semn care să-i confirme că fiica sa trecuse pe acolo. N-a găsit nici măcar bicicleta. Cum Tara era foarte organizată, faptul că nu a găsit niciun indiciu a îngrozit-o pe mamă. În scurt timp, femeia a alertat poliţia şi vecinii.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: „Din păcate” Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol, chiar în ziua nunții! Puțini știau- wowbiz.ro

Concluzia a fost că tânăra a fost răpită. Într-o zi, însă, la aproximativ un an de la dispariţie, o fotografie polaroid a fost găsită de o femeie, într-o parcare din Florida, la peste 2.500 de km distanţă de locul în care dispăruse fata. În imagine apăreau o tânără şi un băiat.

Deși familia a susținut adesea că Tara este în fotografie, nu puține au fost momentele în care autoritățile au ținut să o contrazică pe mama fetei. Potrivit poliţiştilor, fotografia a fost făcută undeva după luna mai 1989, întrucât filmul folosit nu se afla pe piață înainte de această dată. Ulterior, Scotland Yard a susţinut că Tara era tânăra din fotografie. Cu toate acestea, laboratorul poliţiei din Los Alamos a susţinut contrariul, iar FBI a declarat că proba este "neconcludentă".

Trupul Tarei nu a fost găsit niciodată. Familia sa, însă, speră că aceasta este încă în viaţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si