Duminică, 8 decembrie, Bekki Cocks. în vârstă de 26 de ani s-a căsătorit cu covorul ei pe care l-a numit Mat (Covor). Femeia își tot amenința rudele că se va căsători cu „Mat”, însă nimeni nu a luat-o în seamă, până când a făcut marele pas.

Povestea uluitoare a unei mame singure. S-a căsătorit cu un covor: „Îl curăț și îl aspir mereu”

Bekki este mama a doi copii.

Ea și-a chemat la eveniment toți prietenii și cunoscuții. Totul a decurs normal, în afară de faptul că ginerele era un covor, scrie The Sun.

Citeste si: Roxette. Marie Fredriksson, solista formației Roxette, a murit

Bekki, din Marea Britanie, s-a îmbrăcat ca o adevărată mireasă. Într-o rochie albă, i-a declarat iubire eternă mirelui-covor și a declarat că doar moartea îi va despărți.

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și de atunci mă tot laud, cui mă ascultă, despre cât de mult îl iubesc. Petrec atât de mult timp cu Mat, îl curăț și îl aspir de mai multe ori pe zi și mă asigur că mereu arată de nota 10”, a declarat Bekki.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Fotografie cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe! Petruţa s-a luptat cu o boală teribilă înainte de decesul acestuia! FOTO

Povestea uluitoare a unei mame singure. S-a căsătorit cu un covor: „Îl curăț și îl aspir mereu”

Citeste si: Imagini spectaculoase din Prahova. Apus de soare la Vârful Omu

Ceremonia a avut loc într-un magazin de covoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si