Atunci când credea că și-a întâlnit jumătatea, un bărbat a realizat faptul că a ales să locuiască cu o persoană nepotrivită. De 20 de ani, acesta este torturat zilnic de soția sa, care a căzut în patima alcoolului și bea trei sticle de vin în fiecare zi. În momentele sale critice, aceasta îl trage de păr, îl amenință că îi smulge inima sau îi rupe dinții.

Bărbatul este terorizat zilnic

Shree Spencer, în vârstă de 45 de ani, a ajuns să consume minim trei sticle de vin zilnic. Viciul o afectează atât pe ea, dar și pe soțul său, care trăiește un coșmar alături de ea. Soția sa a devenit violentă, l-a mușcat și l-a lovit cu o sticlă de vin. Aceste lucruri i-au provocat răni și malformații ale urechii și un cot ciobit.

Citește și: Preot bătut de primarul PSD, într-o comună din Vrancea. "A vrut să stingă țigara pe mine"

Atacurile către soțul său au pornit în perioada ianuarie 2016-2021. Infracțiunile de vătămare corporală s-au petrecut

în perioada ianuarie – aprilie 2020. Informațiile despre coșmarul pe care îl trăiește bărbatul au ieșit la iveală, după ce femeia a ajuns în fața instanței, care a primit 43 de fotografii cu rănile bărbatului.

Femeia și-a recunoscut faptele

Aceștia sunt căsătoriți încă din anul 2000. Împreună au trei copii mici. Situația a devenit cunoscută în urma unui apel la poliție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile au intrat în posesia a 43 de fotografii cu rănile provocate bărbatului și a 36 de videoclipuri în care era bătut și lovit cu pumnii, picioarele, mușcat și scuipat.

Citește și: Un bărbat a fost prins de poliție chiar în timp ce își bătea soția

Mai mult de atât, violențele au mers și către bunurile sale. Aceasta i-a distrus laptopul, telefonul și hainele.

Femeia a recunoscut tot ce i-a făcut soțului său.

Preot bătut de primarul PSD, într-o comună din Vrancea

“A venit la mine, m-a lovit, m-a scuipat, m-a înjurat și a vrut să stingă țigara pe mine. Am fost la Poliție și am depus plângere, am și martori”, a declarat presei locale preotul comunei, Aurel Haliciu. 

Primarul spune că e un conflict mai vechi, de peste doi ani și că preotul nu vrea să demoleze pe bani proprii o construcție ridicată ilegal, potrivit Vrancea 24.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„E un conflict de doi ani și jumătate, unde dânsul a făcut o construcție ilegală, l-am tot lăsat să-și strângă calabalâcul, m-am deplasat cu viceprimarul, să văd dacă a făcut ceva, am făcut poze, dânsul e cercetat și de protoierie", a spus edilul.

Citește și: VIDEO- Un bărbat în scaun cu rotile a fost bătut de un grup de tâlhari în propriul apartament, unde locuia împreună cu copiii lui

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si