Poza inocentă a unei femei din Scoția a devenit virală din cauza unui detaliu XXX care se vede în oglindă

Situație inedită pentru o tânără din Scoția: a reușit să strângă mii de like-uri pe rețelele de socializare din cauza unui detaliu "nefericit" care s-a strecurat în fotografia postată pe Instagram. După ce i s-a atras atenția de către prieteni, femeia nu șters postarea, ci a scris "E prea amuzantă ca să nu o distribui mai departe".

sâmbătă 24 octombrie 2020 , 18:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Connie White, din Falkirk, Scoția, a pozat sâmbătă seara într-o rochie roșie stând în fața unei oglinzi din apartamentul propriu.

Connie a vrut să își salute prietenii și să le arate ținuta de seară, postând poza pe Instagram, dar nu își imagina ce va urma.

Citeste si: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: ” Problema e că nu-s toți deştepți ca tine, țara e plină de proşti ca mine!”

Poza indecentă a strâns 23.000 de like-uri

Când vizitatorii paginii ei au aruncat o privire atentă asupra imaginii și au lăsat mesaje în comentarii, tânăra de 22 de ani și-a dat seama că ceva este în neregulă cu imaginea.

Oglinda din spatele lui Connie reflecta chiar între picioarele ei exact piciorul unui scaun din mobilierul de epocă din casă. Asta i-a determinat pe amicii virtuali să-i spună că seamănă cu ceva mult mai necuviincios.

Citeste si: Sărut pasional în casa "Puterea Dragostei". "Unii numesc asta karma"

Potrivit Mirror.co.uk, Connie a retransmis poza pe Twitter cu mențiunea: "Am postat asta pe instagram și cineva a comentat că am un lucru inadecvat între picioare. Prea amuzant ca să nu o distribui și aici".

Postarea a strâns 23.000 de like-uri și 1.200 redistribuiri pe Twitter. Unii nu și-au putut da seama care e anomalia, dar Connie le-a explicat în cuvinte mai explicite. 

Detaliul nefericit din fotografie - reflexia unui picior de scaun în oglindă

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si