PREMIERĂ. Noul serial „Nehir” începe astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D! #Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D are premiera serialul „Nehir” (titlul original: „Baraj”), care va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Author: Andreea Bolocan luni 26 iulie 2021 , 11:08

Serialul Nehir, la Kanal D seriale turcesti
Serialul Nehir, la Kanal D
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Nehir” spune, într-o manieră fascinantă, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), personajul central al producției, a avut o copilărie nefericită; ea a fost abandonată de către părinți, crescând în orfelinat. Nehir o cunoaște, în adolescență, pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, femeia devenindu-i tinerei fete un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Nehir și Zerrin devin, astfel, `partenere de afaceri` și, în vreme ce Nehir profită din plin de frumusețea sa, folosindu-se de ea pentru a cuceri oameni bogați, influenți, Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Duo-ul funcționează perfect până într-o zi, când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj numit „Nazîm”. O dispută între cele două `partenere` o determină pe tânăra fată să-și schimbe viața. Nehir dorește să-și clădească o nouă viață alături de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată, însă Zerrin este total împotriva acestui demers al tinerei.

Citeste si: Vacanță de vis în Maramureș

Citeste si: Teo Trandafir: “Se întâmplă lucruri pe care eu nu le-aș rata …”- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

În episodul de debut

Nehir, alias Aysel, dă prima lovitură

În primul episod, din această seară, Nehir întâlnește un tânăr, pe Ismet, prin intermediul online și se `îndrăgostește`. Nehir devine Aysel și, totodată, viitoarea mireasă pentru Ismet, tânărul care a căzut în mrejele frumoasei fete. Ismet dorește să se căsătorească imediat cu `Aysel` iar lucrurile  merg în direcția dorită pentru duo-ul Nehir-Zerrin. Imediat după nuntă, Aysel `dispare`. Frumoasa fată redevine Nehir și, împreună cu Zerrin, `mama` ei, acestea împart averea dobândită în urmă căsătoriei tinerei. În același timp, Nehir dezvoltă o `relație` cu Nazîm, un bărbat de care se simte tot mai atrasă, chiar dacă l-a cunoscut în mediul online. Ceea ce nu știe Nehir este că Nazîm este un bărbat care ascunde o dramă teribilă și, pentru a o cuceri pe aceasta, el se dă drept un tânăr chipeș, pe nume Tarîk, pe care frumoasa fată abia așteptă să-l întâlnească. Cum va reacționa Nehir când îl va întâlni, pentru prima data, pe bărbatul de care s-a îndrăgostit? Va reuși oare Nazîm să-i mărturisească adevărul frumoasei fete?

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, premiera serialului ”Nehir”, o nouă poveste extraordinară de viață, la Kanal D. ”Nehir” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si