Premierul Florin Cîţu, anunț important despre prețurile produselor din România

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că producătorii români se plâng de preţurile produselor, deoarece ar fi prea mici, însă consumatorii spun că acestea sunt prea mari.

Author: Alina Raducu joi 22 iulie 2021 , 13:03

Premierul Florin Cîţu, anunț important despre prețurile produselor din România
Premierul Florin Cîţu, anunț important despre prețurile produselor din România[Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"După această întâlnire am o întâlnire cu Agrostar tocmai pentru a discuta cu producătorii, cu oamenii care sunt cei care creează oferta şi am câteva întrebări foarte importante pentru ei, de exemplu, cum se

face că producătorii se plâng că preţurile produselor sunt prea mici, iar consumatorii se plâng că preţurile sunt prea mari. Undeva, între cei doi, se întâmplă ceva, apare un monopol şi trebuie să distrugem acel monopol”, a precizat premierul, joi, la evenimentul ”Grand Matinal Digital”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România.

Florin Cîţu: „Cum se face că producătorii se plâng că preţurile produselor sunt prea mici, iar consumatorii se plâng că preţurile sunt prea mari”

Premierul a mai menționat că îşi propune ca până în 2028 România să depăşească mai multe ţări din Europa în privinţa PIB-ului per capita.

Premierul Florin Cîţu, anunț important despre prețurile produselor din România
Premierul Florin Cîţu, anunț important despre prețurile produselor din România[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Florin Cîţu: „Salariul mediu net lunar a crescut în 2021 mult mai rapid decât rata inflaţiei..”

"Eu îmi propun un lucru care nu s-a întâmplat în ultimii 30 de ani. În ultimii 30 de ani, România a fost cu un PIB per capita la coada Europei. Eu îmi propun, până în 2028, să trecem peste câteva ţări, cinci, şase, şapte ţări, să nu mai fim la coada Europei în ceea ce priveşte PIB per capita, să fim acolo undeva mai sus”, a mai adăugat Florin Cîţu.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: „Scăderea anticorpilor este un fenomen natural pe care îl întâlnim după orice tip de vaccin..”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si