Premierul Florin Cîţu, despre creșterea economică în România: „FMI, estimări WOW pentru România în 2021!”

Florin Cîţu a afirmat, vineri seară, Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică în 2021 de 7% în România, cu 3 puncte procentuale peste estimările iniţiale. Premierul mai precizează că ”FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică”, a transmis premierul.

Author: Alina Raducu vineri 28 mai 2021 , 20:51

Premierul Florin Cîţu, despre creșterea economică în România: „FMI, estimări WOW pentru România în 2021!”
Premierul Florin Cîţu, despre creșterea economică în România: „FMI, estimări WOW pentru România în 2021!”[Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români! FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8%

(vs.7.2% estimare iniţială). FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creştere economică din UE”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Florin Cîțu: „Cea mai bună perioadă pentru români abia începe..” 

Premierul a mai menționat că măsurile care se vor lua în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României, iar de „rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”.

Citeste si: Agenţia Europeană a Medicamentului a autorizat vaccinarea adolescenţilor cu vaccinul anti-COVID Pfizer

”Romania merge în direcţia bună. Am estimat că măsurile pe care le luăm în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”, a mai transmis premierul.

Citeste si: Președintele Iohannis: „De acum avem un obiectiv foarte precis, construirea României post-pandemice..”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si