Premierul Florin Cîțu: „România are cea mai rapidă revenire economică din istorie..”

Florin Cîţu a făcut mai multe precizări, marți, cu privire la anunțul INS despre o creștere a economiei cu 2,8% în primul trimestru al acestui an. Premierul a afirmat că România este una dintre țările cu cea mai rapidă revenire economică din istorie, după cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.

Author: Alina Raducu marți 18 mai 2021 , 11:30

Premierul Florin Cîțu: „România are cea mai rapidă revenire economică din istorie..”
Premierul Florin Cîțu: „România are cea mai rapidă revenire economică din istorie..”[Sursa foto: Facebook Guvernul României]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Am promis, am făcut. Economia României a crescut cu 2.8% în primul trimestru din 2021. Felicitări romani! România are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de

ani scris", a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, Florin Cîţu.

Florin Cîțu declară că România are cea mai rapidă economie din istorie, după o criză economică extrem de aspră

Premierul a menționat că a luat măsurile cele mai bune, pentru ca economia României să fie mai puternică, adăugând că așteaptă rezultate și mai bune în viitor.

Citeste si: Ajutoare financiare pentru românii care nu-și pot plăti facturile la energie

"Acum pregătim toate masurile ca economia României post-pandemie să fie mai puternică, mai competitivă, mai rezilientă. În următorii ani eu mă aştept la o creştere economică care să spulbere toate estimările făcute până acum şi de care să beneficieze TOŢI romanii", a mai declarat premierul Cîțu.

Astfel, produsul Intern Brut al României a crescut cu 2,8% în primul trimestru al anului 2021. Însă, în comparație cu acelaşi trimestru din anul 2020, a scăzut cu 0,2% şi nu a înregistrat nici o modificare, conform estimărilor transmise, marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Citeste si: Avertisment OMS: „Pandemia este departe de a se termina. Nu se va încheia până nu se va încheia peste tot”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si