Premierul Ludovic Orban pleacă în Franţa, Germania şi Israel, în plină pandemie

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că are stabilită o vizită oficială în Franţa, la sfârşitul lunii octombrie, împreună cu mai mulţi miniştri, iar în prima parte a lunii noiembrie are programată o vizită în Israel.

Author: Andreea Stoica joi 15 octombrie 2020 , 12:14

Ludovic Orban
Ludovic Orban
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ludovic Orban a precizat că la sfârşitul lunii noiembrie va avea o vizită şi în Germania, dar programul nu a fost deocamdată convenit oficial.

"Am stabilită o vizită oficială în Franţa la sfârşitul lui octombrie

"Am stabilită o vizită oficială în Franţa la sfârşitul lui octombrie. Avem câteva puncte în discuţie în cadrul acestei vizite oficiale, principalul punct este semnarea foii de parcurs privind Parteneriatul strategic dintre Franţa şi România. De asemenea, abordăm o serie de alte probleme concrete. Voi fi însoţit, cel mai probabil, de ministrul de Externe, de ministrul Economiei, de ministrul Agriculturii şi de ministrul Apărării, întrucât sunt şi chestiuni care ţin de colaborarea în domeniul militar. De asemenea, voi avea o vizită oficială în Israel, în prima parte a lunii noiembrie.

A existat şi eventualitatea de a mă deplasa în vizită oficială în Statele Unite ale Americii", a precizat Orban, la videoconferinţa "RoInvest".

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul a menţionat că va merge şi în Germania, dar programul vizitei nu este încă stabilit.

Ludovic Orban: "Voi merge şi în Germania, dar încă nu am programul vizitei fixat"

"Voi merge şi în Germania, dar încă nu am programul vizitei fixat. Voi participa la Conferinţa de la Berlin. Acum suntem în curs de discutare a detaliilor întâlnirilor relaţiilor bilaterale, încă nu este un program convenit oficial, dar voi fi prezent în Germania în a doua parte a lunii noiembrie şi e normal să fiu, mai ales în timpul preşedinţiei germane a Consiliului Uniunii Europene", a adăugat Ludovic Orban.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si