Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, marți, la Palatul Victoria, cu Ella Haimi, soţia cetăţeanului româno-israelian Tal Haimi, răpit de Hamas.

”Îi suntem alături şi o vom sprijini să treacă peste această situaţie”

Marcel Ciolacu a asigurat-o de tot sprijinul autorităților române în aceste momente grele.

”Am încurajat-o pe doamna Haimi să-şi păstreze speranţa şi încrederea. Îi suntem alături şi o vom sprijini să treacă peste această situaţie dramatică.

Guvernul României şi toate autorităţile statului român menţin legătura strânsă cu Statul Israel şi fac tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe toţi cei cărora acest război le-a adus suferinţă”, a spus Marcel Ciolacu.

Întâlnire la Parlament cu soția românului răpit

Întâlnire la Parlament cu soția românului răpit

”Toate eforturile României se îndreaptă spre încetarea conflictului”

Premierul României a mai subliniat că România își concetrează toate eforturile pentru încetarea conflictului.

”Condamnăm cu fermitate actele de terorism şi atacurile asupra copiilor, femeilor şi civililor. Toate eforturile României se îndreaptă spre încetarea conflictului şi restabilirea păcii”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

La întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria a participat şi ambasadorul Statului Israel în România, Reuven Azar.

Citește și: Israelul a eliberat primul ostatic luat de Hamas. Femeia-soldat a fost răpită pe 7 octombrie

Soția românului răpit a mers la Parlament

Soția românului răpit a mers la Parlament

Soția românului ținut ostatic de Hamas a mers în Parlament

Luni, soția cetățeanului român răpit de Hamas a mers în Parlament unde s-a întâlnit cu Nicolae Ciucă. 

Am avut la Palatul Parlamentului o întâlnire, greu de descris în cuvinte, cu Ella Haimi, soția cetățeanului român ținut ostatic de către gruparea teroristă Hamas, în Fâșia Gaza.

Drama pe care o traversează acum soția lui Tal Haimi și întreaga sa familie este fără margini, ca și a multor familii aflate în aceeași situație. În astfel de momente, noi cei din această parte de lume putem să fim, nu doar empatici cu aceste drame, dar să încercăm să facem fiecare, atât cât poate, pentru a readuce pacea, pentru a evita escaladarea conflictului și pentru a-i ajuta pe cei în suferință”, a spus Ciucă.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Citește și: Tânăra de 23 de ani răpită și torturată de Hamas a fost găsită moartă. Fusese luată ostatică în timpul unui festival pe 7 octombrie: ”A trăit orori de nedescris”

Familia bărbatului răpit trăiește o adevărată dramă. Ei nu mai știu nimic despre acesta din data de 7 octombrie, atunci când Hamas a început atacul asupra Israelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si