Premierul Orban promite 3 autostrăzi în Moldova în 8 ani. "Astea nu sunt povești" (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, aflat în turneu electoral în mai multe județe din regiunea Moldovei, le promite locuitorilor din nord-estul țării 3 autostrăzi în 8-10 ani ani.

Razvan Ilie, duminică 20 septembrie 2020 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Ludovic Orban a anunţat că judeţele Moldovei vor fi beneficiare ale investiţiilor Guvernului în următorii 10 ani. Ludovic Orban a promis realizarea a trei autostrăzi în Moldova, transmite Agerpres.

Ludovic Orban a precizat că în Moldova vor fi construite trei autostrăzi, dintre care două vor străbate judeţul Neamţ.

Citeste si: Dan Voiculescu s-a înscris la Teologie. Câți ani are studentul-mogul

Orban: Moldova nu are astăzi nicio autostradă 

„Moldova nu are astăzi nicio autostradă. Moldova va avea, sper eu, la finalul celor 10 ani sau chiar în 8 ani, trei autostrăzi: autostrada de pe coridorul 9 Paneuropean Bucureşti – Siret, Autostrada Unirii Târgu Mureş – Tîrgu Neamţ – Iaşi – Ungheni şi Autostrada Bacău – Braşov”, a spus Orban.

Citeste si: Premierul Orban, clarificări despre închiderea școlilor. Cursurile NU vor fi suspendate

Premierul a adăugat: „Acestea nu sunt poveşti, ci obiective de investiţii pentru care la ora actuală avem garanţia finanţării de 75% şi vom găsi bani pentru a asigura finanţarea integrală a acestora. Judeţul Neamţ va fi străbătut de două autostrăzi: cea de pe axa nord – sud, dar şi Autostrada Unirii. Sunt obiective de investiţii fundamentale care vor garanta toate oportunităţile de dezvoltare de aici şi vor garanta că investiţiile vor trece Carpaţii”.

Citeste si: Madridul, în carantină din nou. Coronavirusul lovește puternic în Vestul Europei

Ludovic Orban a mai spus că „o companie care să investească într-o localitate are nevoie de lucruri simple: acces la apă, canalizare, gaz, curent electric şi căi de transport”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si