Dan Voiculescu s-a înscris la Teologie. Câți ani are studentul-mogul

Dan Voiculescu, patronul Antenelor, în vârstă de 73 de ani, a anunțat că s-a înscris la cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială, fiind hotărâte să asum nemijlocit, în propria viață, cele trei valori fundamentale – creativitate, compasiune, spiritualitate.

Author: Razvan Ilie duminică 20 septembrie 2020 , 10:43

dan voiculescu
Dan Voiculescu, la Teologie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dan Voiculescu a făcut anunțul pe blogul său, într-o postare intitulată: De la “dom’ profesor” la “băi, studentule”! Textul integral poate fi văzut aici.

„De-a lungul unei vieți în care am cunoscut înălțimi și abisuri, am învățat că preocupările analitice, principiile și concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acțiuni concrete și de exemplu personal. În consecință, cu foarte puțin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viață, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) și am decis să urmez cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială”, a scris Dan Voiculescu.

Citeste si: Horoscop duminică, 20 septembrie. Noroc uriaș pentru o zodie, dacă nu îi dă cu piciorul

Dan Voiculescu: Nu diplomele, ci informația mă interesează 

„Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulți ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar

pentru că nu diplomele, ci informația mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susține acesta.

Citeste si: Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

dan voiculescu
Dan Voiculescu, împreună cu mitropolitul Banatului

Ce a mai scris mogulul Antenelor pe blogul propriu:

"Înțelegând că ignoranța, ostilitatea sau blocajul în etichete și prejudecăți vor determina inclusiv comentarii tendențioase, am dorit, totuși, să anunț public această decizie personală din două motive, care, sper, pot avea o rezonanță socială pozitivă:

1. Convingerile personale nu se ascund! Presiunea unor cutume și inerții sociale nu trebuie să îngrădească nimanui curiozitatea și creativitatea.

2. Indiferent de vârstă, fiecare persoană are dreptul să-și continue educația, să-și dezvolte competențele, să contribuie, prin propria evoluție, la progresul societăți din care face parte".

Citeste si: VIDEO- Crimă șocantă după un triunghi amoros

Dan Voiculescu le-a dat o veste bună unor “prietenii” deranjați de-a lungul timpului "de formula “dom` profesor”, cu care mai sunt apelat": Pot să se consoleze acum și cu un “băi, studentule!”, strecurat printre invective, spune ;eful Antena Group.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si