Senatorul Daniel Zamfir acuză o conspirație politică în Capitală: ”Oamenii mai în vârstă, speriați de autorități, vor alege să nu iasă la vot!”

Soțul prezentatoarei tv Oana Stancu a lansat astăzi un atac dur la adresa guvernanților, pe care îi acuză de o conspirație.

Petru Luca, duminică 20 septembrie 2020 , 15:11

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir, un aprig contestatar al guvernului Orban
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soțul prezentatoarei tv Oana Stancu a lansat astăzi un atac dur la adresa guvernanților, pe care îi acuză de o conspirație menită să influențeze rezultatele alegerilor. Senatorul Daniel Zamfir, unul dintre cei mai mari contestatari ai guvernului Orban, a reacționat la ultimele informații privind apariția unor noi focare de COVID-19 în Capitală, parlamentarul interpretând într-un stil propriu știrea propagată în media. 

Citeste si: Soțul prezentatoarei Oana Stancu a dat statul în judecată! Senatorul Daniel Zamfir contestă o decizie legată de ”despăgubiri expropiere” EXCLUSIV

”SCENARIUL CARE INCEPE SA PRINDA CONTUR! Azi, focar de COVID. Unde? In Bucuresti! Unde sunt cele mai multe cazuri raportate? In Bucuresti, normal! Nu conteaza ca in Bucuresti peste 60% din cei care se testeaza NU sunt din Bucuresti, cifrele cele mai mari trebuie raportate in Bucuresti. Va ganditi, cumva, ca si mine, ca vor creste cazurile alarmant-in Bucuresti, bineinteles-de maine incolo? Si ca oamenii mai in varsta, speriati de autoritati, vor alege sa nu iasa la vot? Daca au ajuns la scenariul asta, e clar ca Plicusor e in cadere libera”, a notat revoltat Daniel Zamfir. 

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir este căsătorit din 2015 cu Oana Stancu

În declarația de avere a lui Daniel Zamfir nu mai apare venitul soției prezentatoare tv, trecut la secret 

Daniel Zamfir și prezentatoarea tv Oana Stancu s-au căsătorit în 2015, cei doi având împreună o fetiță. Dintr-o căsnicie anterioară, politicianul mai are două fete. Din declarația de avere a lui Zamfir reiese că acesta deține 7 terenuri, două case și trei mașini, în timp ce soția avea în proprietate bijuterii estimate la 10000 de euro. Anul trecut, Zamfir a câștigat 10823 lei pe lună, dar avea și datorii totale de circa 170.000 de euro. Pentru anul 2018, senatorul a trecut în declarația de avere și venitul Oanei Stancu, care se ridica la suma de 22100 lei pe lună, bani încasați de la Antena 3. Ulterior, în următoarele documente oficiale referitoare la averea lui și a soției, Zamfir nu a mai trecut venitul partenerei de viață, notând ”rubrică anonimizată în baza unei clauze de confidenţialitate” acolo unde trebuia să apară salariul prezentatoarei.  

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si