Premierul regatului african Eswatini, fosta țară Swaziland, a murit duminică într-un spital din Africa de Sud, a anunţat în cursul serii guvernul acestei ţări, într-un comunicat, transmite presa internațională. Ambrose Mandvulo Dlamini, prim-ministrul ultimei monarhii absolute a continentului, era în vârstă de 52 de ani.

Citeste si: Un important medic chirurg a decedat din cauza coronavirusului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Majestatea Sa mi-a cerut să informez naţiunea despre decesul trist şi prematur (al premierului, n.r.), în timp ce era primea îngrijiri într-un spital din Africa de Sud ”, a declarat viceprim-ministrul Themba Masuku într-un comunicat.

Premierul african era internat din data de 1 decembrie

Ambrose Mandvulo Dlamini a fost internat într-un spital din Africa de Sud la 1 decembrie, după ce cu două săptămâni înainte fusese diagnosticat pozitiv la COVID-19.

La 15 noiembrie, el a anunţat că a fost testat pozitiv la coronavirus, adăugând că este “asimptomatic” şi că se simte bine. Până la unda verde a medicilor, el a lucrat de acasă, potrivit Agerpres.

Citeste si: Liviu Dragnea, confirmat cu COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si