Ceremonia va avea loc pe 4 martie 2018, de la ora 01:30 (ora Romaniei) la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles si va fi difuzata live in Romania de catre Digi24 si Digi Film.

Artistii care au fost nominalizati la premiul Oscar pentru cel mai bun actor sunt: Timothée Chalamet- Call Me by Your Name; Daniel Day-Lewis- Phantom Thread; Daniel Kaluuya

- Get Out; Gary Oldman- Darkest Hour; Denzel Washington- Roman J. Israel.

O surpriza a galei din acest an o reprezinta nominalizarea tanarului actor Timothée Chalamet pentru magistralul lor din pelicula Call Me By Your Name.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, sanse pentru a obtine premiul Oscar pentru cel mai bun actor are si Gary Oldman pentru unul dintre cele mai bune aparitii ale sale, asa cum sustin criticii de film.

Rolul lui Winston Churchill din filmul Darkest Hour a fost unul deosebit de greu, iar transformarea actorului a fost radical si una dintre cele mai radicale din istoria filmului.

Actorul a petrecut peste 200 de ore cu echipa de machiaj, de-a lungul a 48 de zile consecutive de filmare.

Aceasta transformare a necesitat 13 teste de make-up pentru ca cel final sa-l intruchipeze pe Churchill cat mai realist.

Toate aceste eforturi nu vor fi in zadar daca Gary Oldman va obtine premiul Oscar pentru cel mai bun actor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si