Premoniție sumbră: Ce mesaj a transmis un TikToker, autoproclamat „călător în timp”

Un TikToker a postat un mesaj pe pagina de TikTok, în care sperie internauții. Autoproclamat „călător în timp”, acesta susține că un celebru oraș va fi lovit de un meteorit în primăvară.

Author: Laura Macovei marți 24 ianuarie 2023 , 17:19

Premoniție sumbră: Ce mesaj a transmis un TikToker, autoproclamat „călător în timp”

Premoniție sumbră: Ce mesaj a transmis un TikToker, autoproclamat „călător în timp”

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cunoscutul TikToker susține că este un „călător în timp” și a publicat un videoclip prin care a transmis că un oraș extrem de cunoscut va fi distrus de un meteorit în această primăvară.

Ce oraș din Olanda va fi lovit de meteorit

Contul său de TikTok se numește timevoyaging, air cel care postează se autoproclamă „călător în timp” din anul 2906, anunțând trei date din anul 2023 la care vor avea loc evenimente importante.

Celebrul TikToker le-a explicat internauților că pe data de 9 martie va fi descoperită o piramidă în pământ, într-o peștere mare, cu ajutorul unei tehnologii care ar controla vremea.

Citește și: Anunț de ultim moment: un aisberg uriaş s-a desprins din Antarctica și este de peste 15 ori mai mare decât Parisul

Totuși, ceea ce i-a șocat cel mai mult pe internauții care au vizionat clipul, este faptul că utilizatorul susține că pe data de 28 aprilie, Amsterdam va fi distrus în mare parte de un meteorit.

Ce mesaj a transmis

Atenție! Sunt un călător în timp real din anul 2906, amintiți-vă că aceste 3 date vor veni la începutul anului 2023. 9 martie: un bărbat descoperă o piramidă sub pământ într-o peșteră mare, cu tehnologie care controlează vremea. 28 aprilie: Amsterdam, Olanda, va fi lovit de un meteorit mare, cea mai mare parte a orașului este distrusă. 1 iunie: sunt descoperite versiuni mult mai mari de peste 70 de specii, păianjeni de 3 ft, șerpi de 150 ft etc ”, a scris TikToker-ul.

Citește și: Un șofer de TIR a murit la doar 22 de ani, după ce a fost aruncat din cabină peste un pod

Speriați, internauții speră ca predicțiile să fie unele false.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si