Întâmplare neașteptată la Vaslui: Un preot a fost amenințat că fetiţa lui de 11 ani va fi violată şi că-i va lua foc biserica

Un preot din Vaslui a fost amenințat de un recidivist din Videle, Teleorman. Preotul Marin Tudorică, secretarul eparhial al Episcopiei Huşilor, a trecut prin momente de cumpănă după ce teleormăneanul i-a adus injurii grele.

Author: G.B. miercuri 19 februarie 2020 , 21:07

Un preot a fost amenințat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preotul din Vaslui a fost amenințat de un recidivist din Videle, Teleorman.

Bărbatul i-a spus preotului că îi va viola fetița de 11 ani și că îi va da foc bisericii. Recidivistul din Videle, Teleorman a fost condamnat de judecători la 1 an şi 11 luni de închisoare cu executare pentru ameninţarea şi hărţuirea unui preot şi a familiei acestuia.

Întâmplare neașteptată la Vaslui: Un preot a fost amenințat că fetiţa lui de 11 ani va fi violată şi că-i va lua foc biserica

„Instanţa are în vedere şi impactul social puternic al faptelor săvârşite de inculpat, având în vedere că persoana vătămată Tudorică Marin are calit atea de preot iar faptele s-au comis în timpul efectuării unor servicii religioase, de faţă cu un număr mare de enoriaşi, iar cea

de-a doua persoană vătămată este fiica preotului în vârstă de doar 11 ani, pe care inculpatul a ameninţat-o că o va viola, aspecte care sporesc gravitatea faptelor şi periculozitatea socială a inculpatului”, se arată în motivarea sentinţei.

Citeste si: Caz șocant în Bistriţa-Năsăud: Un bărbat a făcut un copil cu fiica sa după ce a violat-o timp de șapte ani

Marcel Cătălin Gheorghiu, în vârstă de 28 de ani, locuia într-o casă din apropierea bisericii. Bărbatul din Videle cu antecedente penale a fost evacuat din imobilul primăriei şi mutat într-o altă locuinţă socială.

Citeste si: Timișoara: Un bărbat a murit în timp ce se afla într-un magazin. Oamenii din jurul lui au continuat să-și facă cumpărăturile

Recidivistul obișnuia, însă, să meargă prin preajma bisericii unde consuma alcool, provoca scandal, ba chiar îi deranja pe enoriași. Polițiștii au intervenit, însă Gheorghiu a continuat să aibă un comportament agresiv.

Citeste si: Iubirile lui Brâncuși: Femeile care i-au marcat viața și opera

Un preot a fost amenințat

Preotul din Vaslui a fost urmărit timp de trei săptămâni de Marcel Cătălin Gheorghiu, ameninţat şi înjurat. Apoi a depus plângere împotriva agresorului după ce acesta a spus că o va viola pe fiica lui Tudorică în vârstă de 11 ani şi că va incendia biserica.

Citeste si: Vreți să cumpărați un apartament? Ghid de achiziție


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si