VIDEO |Preoții au rămas șocați la înmormântarea Iuliei și a copiilor săi: „În 40 de ani n-am văzut aşa ceva"

Preoții au rămas șocați de faptul că Iulia Bogdan și copiii săi se află în același sicriu. Aceștia au transmis că în 40 de ani nu au văzut așa ceva.

Author: Georgiana Balaban vineri 06 mai 2022 , 14:07

preoții șocați la înmormântarea iuliei

Iulia va fi înmormântată alături de cei doi copii ai săi: Alisa și Nicholas.

[Sursa foto: Captură Video]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tragedia de marți, de la Timișoara, a îndoliat o țară întreagă. Iulia, în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje.

Femeia își ținea în brațe copiii de trei și șase ani. Cu toții au pierit. Familia a ales ca micuții și mama lor să fie înmormântați în același sicriu.

Citeste si: El este tatăl copiilor morți la Timișoara, alături de mama lor. Alex este copleșit de durere

Toată lumea a rămas șocată după gestul necugetat al tinerei. În spațiul public se vehiculă acum numeroase detalii intime din viața Iuliei. Însă, faptul că ea o să fie în același sicriu cu cei doi micuți a intrat și în atenția preoților.

Iulia va fi înmormântată alături de fata și băiatul ei

Cazul a pus în dificultate până și Biserica și preoții, asta fiindcă până acum nu s-a mai auzit ca multe persoane decedate să fie înmormântate în același sicriu. Însă familia Iuliei a luat această decizie fără a sta pe gânduri.

Citeste si: VIDEO| Mămica din Timișoara, care s-a sinucis alături de copiii săi, trebuia să se recăsătorească pe 28 aprilie cu fostul soț. De ce nu a mai ajuns mirele

Părintele Ionel Popescu, vicar eparhial şi conducătorul oficiului parohial Iosefin, a explicat că acest lucru nu a mai fost văzut de el până acum, explicând că Iulia trebuie să aibă parte de o slujbă specială, fiindcă s-a sinucis, și se consideră că și-a ucis și copiii.

Slujba de înmormântare a tinerei mame este total diferită de cea a puilor săi. Acum, însă, acest lucru nu este posibil în cazul celor trei, asta fiindcă familia a decis să îi pună în același sicriu. Mama micuților este considerată de către preoți o persoană care s-a sinucis, astfel că, le este interzis să faco o slujbă în Biserică.

În privința minorilor, preoții sunt obligați să țină o slujbă în Biserică, fiind până în vârsta de 7 ani și fără de păcate, așa cum se arată în cărțile religioase. Din nefericire, cele două slujbe nu pot fi făcute separat, prin urmare, preoții urmează să ia o decizie în acest sens.

Citeste si: VIDEO |Mama din Timișoara și-a premeditat sinuciderea. Cu doar câteva zile în urmă a fost văzută pe același bloc

„În 40 de ani de când sunt în preoţie n-am văzut aşa ceva, ca mai multe persoane să fie înmormântate în acelaşi sicriu. Aşa a decis familia. În cazul mamei va exista o slujbă specială pentru sinucigaşi, iar în cazul copiilor trebuie să oferim o slujbă normală. Mama şi-a omorât copiii. Şi-a pierdut credinţa în Dumnezeu. Nu şi-a iubit copiii, o mamă se jertfeşte pentru copilul ei. Ea nu a făcut aşa. Pentru ea va fi o rugăciune specială permisă de Sfântul Sinod. Nu se va pomeni nici numele ei. Iar copiii, nevinovaţi, vor avea slujbă normală”, a declarat părintele Ionel Popescu, vicar eparhial şi conducătorul oficiului parohial Iosefin.

Potrivit Adevărul. ro, slujba de înmormântare a Iuliei și a celor doi copii cu care s-a aruncat în brațe de pe blocul cu zece etaje ar urma să aibă loc astăzi la ora 17:00.

Citeste si: S-au aflat noi detalii despre drama Iuliei, mama din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii: „A simţit că nu mai poate”. Ce s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de tragedie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si