În plină pandemie de coronavirus, preşedintele Belarusului a jucat un meci de hochei pe gheaţă: „Aici nu sunt virusuri”

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a jucat sâmbătă un meci de hochei pe gheaţă, la Minsk, el spunând că acest sport este “un remediu antivirus”, relatează presa internaţională.

G.B., duminică 29 martie 2020 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

“Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, a afirmat preşedintele, potrivit The Guardian şi Sport Mediaset.

Citeste si: VIDEO | Începe testarea pentru coronavirus a bucureștenilor

În plină pandemie de coronavirus, preşedintele Belarusului a jucat un meci de hochei pe gheaţă: „Aici nu sunt virusuri”

Lukaşenko a jucat, cu echipa prezidenţială, împotriva unei echipe din regiunea Grodno. Preşedintele belarus a reuşit şi un assist.

Citeste si: Alte 308 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în România, numărul total ridicându-se la 1.760

“Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte. Este o stupiditate totală să închizi graniţele. Panica poate fi mai dăunătoare decât virusul în sine”, spunea Aleksandr Lukaşenko săptămâna trecută.

preşedintele Belarusului a jucat un meci de hochei pe gheaţă

Citeste si: Coronavirus. Numărul deceselor în Statele Unite a depăşit 2.000

🏒🙄 Dopo il consiglio di "sauna e vodka" come cure per il #coronavirus, il presidente bielorusso Lukashenko si è esibito in un incontro di hockey. "Qui non c'è nessun virus, uno sport al freddo come questo è il vaccino perfetto"https://t.co/U6VJg249Cq pic.twitter.com/6sAbnXQu9h

— Sport RSI (@RSIsport) March 29, 2020 src="https://cdn.knd.ro/media/521/2863/575/20073573/1/simptome-coronavirus.jpg?width=760" alt="preşedintele Belarusului a jucat un meci de hochei pe gheaţă" />

Belarus se numără printre puţinele ţări care nu au impus restricţii pentru prevenirea propagării coronavirusului. Până acum, s-au înregistrat în această ţară 94 de cazuri de infectare cu Covid-19.

Citeste si: Simptomul de coronavirus care i-a speriat pe asistenți: „Parcă ar fi diavolul însuși”

În Belarus meciurile de fotbal şi de hochei pe gheaţă se dispută în continuare cu public. Unii fani aleg să poarte măşti.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si