Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a jucat un rol extrem de important la nunta fastuoasă a lui Leo Magnatu din Bocșa. Celebrul Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și cea care i-a devenit soție, o nuntă desprinsă din povești. 

Călătoria cu elicopterul a fost transmisă live pe Facebook

Președintele CJ Caraș-Severin a venit la manșa elicopterului la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă.

I-a luat cu elicopterul, a survolat deasupra palatului socrului mare, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere.

Citeste si: Românca care avea 225 de kilograme a slăbit acum. Cum arată Mariana Buică în prezent

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Călătoria a fost transmisă live pe o rețea de socializare.

„Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”,  a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook.

Ce a spus Romeo Dunca

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment.

Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți.
Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.
”, a explicat președintele Dunca rolul jucat ieri la nunta regală din Banat.

Citeste si: Programul supermarketurilor pentru 15 august 2022, de Sfânta Maria

Romeo Dunca este și om de afaceri și pasionat de sporturi extreme. Acesta este proprietarul unei companii de transport care-i poartă numele. El e unul din primii români bogați care și-a cumpărat elicopter și îi face mare plăcere să îl piloteze.

Citeste si: Horoscop 14 august 2022: Veşti bune pentru trei zodii! Li se aliniează planetele

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si