Preşedintele Klaus Iohannis, întâlnire cu premierul, vicepremierul şi miniştrii Muncii, Mediului şi Tineretului şi Sportului

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, joi, cu premierul Ludovic Orban, cu vicepremierul Raluca Turcan, dar şi cu miniştrii Muncii, Mediului şi Tineretului şi Sportului, pentru a discuta despre măsurile ”absolut necesare” care trebuie luate.

K.B., joi 05 decembrie 2019 , 08:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, joi, de la ora 10.00, la Palatul Cotroceni, cu mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului.

La întâlnire va participa premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi miniştrii Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Marian Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

Citeste si: Ceva nu se leagă în cazul morții lui Cornel Galeș! Cum a ajuns presa din Spania să scrie despre accident cu 6 ore înainte să se întâmple DEZVĂLUIRI

Citeste si: Prima declarație a lui Cătălin Botezatu, după accidentul din Capitală! „Roțile s-au blocat și...” EXCLUSIV

Citeste si: Simona Pătruleasa și Victor Slav, „ambasadorii” lui Moș Niculae, pentru copii de la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu

Întrebat, miercuri seară, ce va discuta cu şeful statului, Ludovic Orban a precizat: ”Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate absolut necesare”.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai avut astfel de întâlniri cu reprezentanţi ai Executivului, iar Ludovic Orban a anunţat că întrunirile de lucru vor fi periodice.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si