Preț cozonac de Paște 2023.  Creșterea prețurilor nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Oamenii trebuie să fie mult mai cumpătați înainte de a alege ce produse vor să cumpere. Cozonacii erau produse pe care le găseam la prețuri accesibile. Prețul acestora din prezent îi face să fie mult mai apreciați în prezent.

Unii oameni preferă să îi prepare în casă, spunând că sunt mult mai buni, iar alții preferă să îi cumpere din comerț, din lipsa timpului.

Iată la ce prețuri au ajuns cozonacii de Paște 2023!

Tradiția cozonacilor de Paște

Creștin-ortodocșii se pregătesc pentru Paște cu mai mult timp înainte. Aceștia trec printr-o perioadă de post, cu o durată de 47 de zile. În Săptămâna Sfântă, ei se roagă constant, ținând uneori și post negru. Credincioșii așteaptă cu nerăbdare venirea Paștelui, perioada în care casa este cuprinsă de mirosul cozonacilor proaspeți.

Citește și: VIDEO- Carnea de miel a devenit un produs de domeniul fantasticului. Prețurile sunt exorbitante

Este drept că nu ne putem imagina o masă festivă fără ouă colorate și cozonacul cu ciocolată și stafide. Aceste produse nu sunt doar o parte a sărbătorii, ci au propriul simbolism și o semnificație specială.

Cât costă preparatul tradițional pentru sărbătorile pascale?

Preț cozonac de Paște 2023. Cât costă preparatul tradițional pentru sărbătorile pascale?

Preț cozonac de Paște 2023. Cât costă preparatul tradițional pentru sărbătorile pascale?

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Oamenii nu își permit să cumpere anumite produse alimentare, din cauza faptului că prețurile din magazine au crescut mult.

Nici cozonacii nu sunt pe lista alimentelor ieftine, având în vedere prețul la care aceștia sunt vânduți în prezent.

Citește și: VIDEO- Prețurile mari din supermarketuri îi obligă pe români să se aprovizioneze direct de la fermieri

Prețul unui cozonac diferă în funcție de aromă, ingrediente, dar și de magazinul care vinde acest produs. Pentru un kilogram de cozonac, trebuie să plătiți între 90 de lei și 200 de lei.

Prețul a crescut destul de mult, dat fiind faptul că prețul materiilor prime s-a dublat. Acest lucru înseamnă că oamenii vor fi nevoiți să cheltuie mai mulți bani pentru a se bucura de masa de Paște.

Perioada pascală este momentul în care ne dorim să fim alături de persoanele dragi, să fim liniștiți și, de ce nu, să avem preparate tradiționale care să ne aducă aminte de casa părintească. Un cozonac poate deveni simbolul perfect în acest sens.

Citește și: Prețurile alimentelor cresc în România, în timp ce în alte țări scad. Explicația oferită de specialiști

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si