Prețul camerelor de la hotelul lui Mazăre din Madagascar a scăzut dramatic după arestarea acestuia! La stabiliment nu se mai vorbește limba română

Prețul camerelor de la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar au scăzut simțitor după ce fostul primar al Constanței a fost arestat.

Radu Constantin, duminică 19 mai 2019 , 20:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Considerat unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Madagascar, stabilimentul lui Radu Mazăre a devenit ceva mai accesibil, după ce patronul a fost arestat și urmează să fie predat autoritătților române pentru a-și ispăși o pedeapsă de 9 ani de închisoare, într-un dosar de corupție.

Astfel, de la 99 dolari, o cameră a ajuns să coste 82 dolari pe câteva dintre cele mai importante site-uri de rezervări online. Prețul este pentru o noapte per cameră, calculat în această perioadă. De asemenea, pe site-ul hotelului se pot face rezervări începând cu 80 dolari pe noapte/camera.

Interesant este că site-ul hotelului din Madagsacar apare informația că limbile vorbite la hotel sunt doar engleza și franceza, nu și româna.

Singurul hotel de 4 stele din zonă

Hotelul lui Radu Mazăre este prezentat ca singurul de 4 stele din nord-estul Madagscarului, situat într-o rezervație naturală, cu ieșire directă la Oceanul Indian printr-o plajă privată.

Citeste si: Radu Mazăre lucra pentru un miliardar egiptean! Fostul edil al Constanței nu câștiga bani doar din resortul din Madagascar ci dădea consultanță pentru unul dintre cei mai bogați afaceriști din Africa

Hotelul lui Mazăre apare pe toate site-urile de rezervări importante din lume și a primit punctaje excelente din partea turiștilor care au venit aici. Aceștia au apreciat liniștea, condițiile excelente, serviciile, însă au fost câțiva care au criticat calitatea mesei, distanța considerabilă față de un și muzica grecească de la boxe, considerată complet nepotrivită în acest context.

În lipsa lui Radu Mazăre, de hotel se va ocupa Roxana, iubita acestuia, care a fost manager al stabilimentului încă de la deschiderea acestuia.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si