Prim-ministrul Noii Zeelande va deveni mama
Extern

Prim-ministrul Noii Zeelande va deveni mama

V.P.
19 ian 2018

Prim-ministrul Noii Zeelande este dovada vie ca viata de familie si cariera pot merge mana-n mana! Cu doar cateva zile inainte de a fi numita in functie, Jacinda Ardern, a aflat ca va deveni mama la cei 37 de ani ai sai.

-Eu si Clark suntem foarte entuziasmati, dupa cum deja stiti, in luna iunie vom ura bun venit primului nostru copil.Sustinatoarea ideii ca orice femeie de cariera poate fi si mama in acelasi timp, primul-ministru al Noii Zeelande se pregateste pentru primul copil. La cei 37 de ani, Jacinda Ardern si-a cladit o cariera puternica in ultimii ani. Acum, ajunsa in functia dorita, a hotarat ca este timpul ca familia ei sa se mareasca.

Viitoarea mamica si-a instiintat colegii ca va lua o pauza de sase saptamani dupa nastere, urmand ca apoi sa se intoarca in fruntea executivului. In perioada in care va lipsi, tara va fi condusa de vicepremier. Jacinda Ardern a adaugat ca dupa nastere, partenerul ei se va ocupa de cresterea copilului, subliniind ca familia va calatori impreuna cand va fi nevoie.- Bineinteles, iau in serios rolul de viitoare mamica, la fel cum Clarke il ia pe cel al tatalui. In aceeasi masura, luam in serios si rolul de la locul de munca, mai ales cel de prim-ministru al Noii Zeelande.

Sustinatoarea drepturilor femeilor la locul de munca, Ardern a fost implicata, in urma cu ceva timp, intr-un scandal. Aceasta a declarat ca este inacceptabil ca femeile sa fie intrebate despre planurile lor de maternitate la locul de munca. Reactia proaspetei presedinte a Partidului Laburist, vine dupa ce a fost intrebata, intr-o emisiune televizata, daca isi doreste un copil. Jacinda Ardern este cel mai tanar prim-ministru din istoria Noii Zeelande.

viewscnt
TAGURI: noua zeelanda

Urmareste-ne pe Facebook