Culiță Sterp s-a prezentat miercuri, pe data de 28 decembrie, ora 11:00, la Judecătoria Cluj-Napoca, pentru verificarea măsurilor preventive.

Citește și: VIDEO- Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă...”

Prima apariție a lui Culiță Sterp alături de avocatul lui

„Nu o să dăm declarații! A fost verificată măsura preventivă, așteptăm soluția pe care o va dispune judecătorul”

a declarat avocatul lui Culiță Sterp. 

„Mergem cu Dumnezeu înainte” a spus și cântărețul în timp ce părăsea Judecătoria Cluj Napoca, scrie antena3.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Manelistul Culiță Sterp  a provocat un accident grav din cauza consumului de băuturi alcoolice și substanțe interzise. El nu are voie să părăsească România, deși avea concerte programate pentru românii din Germania în noaptea de revelion.

Culiță Sterp a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de Poliție.

Citește și: Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Ce pedeapsă riscă șoferii care vor conduce beți sau drogați

Robert Cazanciuc, senatorul PSD, a anunțat de Ziua Internațională a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere, reluarea proiectului împotriva șoferilor care se urcă la volan fără permis, băuți, ori drogați și provoacă  accidente rutiere  cu victime.

„Legea Anastasia și filosofia care ucide. România ocupa, în anul 2021, pentru al cincilea an consecutiv, primul loc în Europa la numărul de morți în accidente rutiere.

1.779 de decese în total. Una dintre cauze o reprezintă consumul de alcool sau de substanțe interzise, pe lângă neglijență sau calitatea infrastructurii rutiere.  În anul 2019, am demarat o inițiativă de modificare a legislației penale astfel încât niciun șofer băut, drogat sau fără permis care a produs un accident mortal să nu mai poată scăpa de pedeapsa cu închisoarea”, a transmis senatorul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Culiță Sterp, show pe holul judecătoriei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si