O discutie in trafic pare ca ar fi degenerat mai mult decat s-ar fi asteptat oricine, iar fiul lui Liviu Dragnea si sotia lui se considera agresati dupa ce Stefan Caramitru, fiul celebrului Ion Caramitru, ar fi avut un schimb de replici mai dure cu odrasla politicianului.

Mai mult chiar, ieri, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 a anuntat ca a deschis un dosar penal in rem „pentru amenintare şi tulburarea liniştii publice”, dupa ce fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, şi sotia lui, Gina Alexandra, ar fi fost „agresati” pe strada.

Ion Caramitru, tatal lui Stefan, presupusul agresor, a comentat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro cele petrecute intre fiul sau si Valentin Dragnea. “Fiul meu are 38 de ani, este insurat, la casa lui. Eu nu stiu ce s-a intamplat acolo, nu este treaba mea si nu am ce sa cometez pe acest subiect, dar, evident, pot sa imi pun anumite intrebari. Dar, mai multe nu am de zis, eu nu sunt implicat…”, ne-a spus Ion Caramitru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De altfel, tot ieri, Stefan Caramitru a remis un comunicat de presa in care povesteste ce s-a intamplat in ziua amintita de fiul lui Liviu Dragnea.

"Facem urmatoarele precizari referitor la informatiile inexacte furnizate in presa care mentioneaza o agresiune cu familia domnului Valentin Dragnea, precizam urmatoarele: Locuiesc pe aceiaşi strada cu Familia Dragnea in Cotroceni, insa nu ne cunoaştem. Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi sotia acestuia, conduşi de un şofer).
Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra şi intentia de a avansa moment dupa care pasagerii au coborat din maşina. In acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea moment in care dl. Dragnea a plecat in graba şi a intrat in curtea imobilului. Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generala fata de cetateni”
, a explicat Stefan Caramitru.

Mai mult decat atat, pare-se, pana in momentul in care au facut precizarile cu pricina, ei u fusesera informati ca a fost deschis un dosar penal. “Daca intr-adevar exista o plangere penala cu privire la acest incident minor, vom raspunde oricaror solicitari din partea autoritatilor şi vom furniza orice informatie necesara pentru stabilirea adevarului", a mai spus Stefan Caramitru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si