Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, femeia care i-a dăruit trei copii, are mai multe afaceri pe care le administrează. În București, ea deține un salon de înfrumusețare și o clinică dentară, mai multe saloane de organizare de evenimente și un ștrand în Crângași. Ea se ocupă și de două hoteluri, unul la Olimp, celălalt la Botoșani.

Hotel Cristi Borcea
Imagine cu hotelul din Olimp al Mihaelei Borcea

Hotelul din  Olimp este administrat prim firma Muntenia Festival 2002 SA.

Recent, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța (APMC) a anunțat că există un proiect de renovare a hotelului. „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul: Modernizare, extindere, supraetajare, recompartimentare complex hotelier existent; construire piscină nouă cu bar, vestiare, grupuri sanitare și anexe; amenajare parcare exterioară pentru mărirea gradului de confort turistic și organizare de șantier”, amplasat în județul Constanța, municipiul Mangalia, localitatea Olimp, Complex Muntenia 13, titular fiind Muntenia Estival 2002 SA prin Borcea Mihaela Mariana.”, se arată în comunicatul APMC.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Delia Matache a dat 3 milioane de euro pe un penthouse în București! Locuința de 575 metri pătrați ocupă două etaje!

Citeste si: Anghel Iordănescu este "Generalul" imobiliarelor! Fostul antenor are 10 terenuri, 5 case și câștigă sume imense din vânzări și închirieri!

Citeste si: Cristi Borcea nu și-a mai văzut sora cea mică de ani buni! Ștefania are 43 de ani și este căsătorită în Germania FOTO

Hotel Cristi Borcea
Hotelul din Olimp va fi renovat până la finalul lui 2022

Mihaela Borcea va investi 1,5 milioane de euro în renovarea hotelului

În document se mai arată că e luată în calcul și amenajarea unei parcări exterioare, în scopul creșterii gradului de confort turistic. Se specifică faptul că lucrările propuse nu vor afecta structura de rezistență și stabilitatea construcției existente. Proiectul arată că supraetajarea hotelului de 13 etaje va face ca acesta să ajungă la 15 etaje.

Piscina exterioara va avea o suprafață de 170 mp, barul exterior de la piscină va avea 14.8 mp, piscină exterioară pentru copii va avea 41 mp, iar locul de joacă pentru copii va avea 58,7 mp. Parcarea exterioară va avea 63 de locuri. Perioada de implementare a proiectului este ianuarie 2021-decembrie 2022, iar valoarea investiției este de 7.087.518 lei (aproximativ 1,5 milioane de euro). E posibil ca, după renovare, hotelul din Olimp să fie cotat la 4 stele, nu la 3, ca în prezent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si