Delia Matache și soțul ei au făcut o achiziție spectaculoasă în domeniul imobiliar. “Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului”, a dezvăluit profit.ro.

Delia și soțul ei
Delia, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu

Potrivit aceluiași site, Delia și Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în 2013, cu circa un milion de euro, într-un complex rezidențial din zona Floreasca. Cei doi au achitat un avans de un milion de euro pentru penthouse, iar diferența de două milioane de euro va fi plătită în rate până la livrarea locuinței, programată pentru finalul lui 2021. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Alina Vidican a plecat din apartamentul din Miami, rămas după divorțul de Cristi Borcea! Ea s-a mutat într-o vilă cu 6 dormitoare, de un milion de dolari, într-o stațiune de la Oceanul Atlantic! EXCLUSIV

Citeste si: El e candidatul la primărie care e vecin cu Cristi Borcea la Miami! Dan Cristian Popescu are un apartament de 750.000 de dolari în același complex cu vedere la Oceanul Atlantic, în care Borcea are două penthouse-uri! EXCLUSIV

Citeste si: Cristi Borcea a primit avizul pentru blocurile cu 14 etaje pe care le va ridica pe malul Lacului Tei! Ansamblul rezidenţial va avea aproape 1.000 de apartamente!

Ansamblu rezidențial
Acesta este ansamblul rezidențial în care Delia și-a cumpărat un penthouse

Livingul penthouse-ului Deliei este înalt de 6 metri

“Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare”, a declarat soțul Deliei pentru profit.ro.  

Sursa citată a mai relatat că piața rezidențială din București sporește cu circa 10.000 de locuințe noi în fiecare an și că doar 2% sunt locuințe de lux. Pe de altă parte, valoarea acestei pieșe de 2% depășește 10% din din vânzările anuale de apartamente din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si