Primaria Calafat a investit 300.000 de euro intr-un helesteu care a secat in mai putin de doua luni de la inaugurare

Un lac pentru care primăria oraşului Calafat a plătit 300.000 de euro, bani de la uniunea europeană, a secat la nici două luni de la inagurare - Explicatia autoritatilor e haioasa rau

Editor: Viorela Precupas sâmbătă 03 septembrie 2016 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Willow Project. Cum va afecta mediul cel mai mare proiect de foraj petrolier și ce implicare are Joe Biden- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Oamenii susţin că, nu aveau nevoie în zonă ,de astfel de investiţie, că doar Dunărea este la doi paşi de ei. Nici cei mai iscusiti magicieni n-ar fi in stare sa faca sa evapore 300 de mii de euro, intr-un timp record!

Groapa din camp, pe care o vedeti acum, este marele helesteu, in care s-au investit bani buni.

Poate ca n-or fi buni la proiectare, dar la consultanta sigur se pricep. In loc sa se investeasca intr-un ochi de apa, la o aruncatura de bat de Dunare, alte lucruri mult mai arzatoare ar fi fost de facut.

In loc sa dea la copca, iarna, pe helesteul inconjurat de buruieni, oamenii ar prefera sa aiba un sistem de incalzire, in loc sa incarce sobele cu lemne, la bloc!


Si s-au gandit. Helesteul are garantie doi ani, asa ca locuitorii nu vor scapa de balta din camp, de care, pana azi, n-a auzit nimeni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si