Primaria din Timisoara a amendat o femeie moarta de 6 ani. Rudele femeii ii invita pe edili la cimitir

Am trait s-o auzim si pe asta! La Timisoara, mortii sunt buni de plata. O femeie care a trecut la cele vesnice a primit in posta o somatie. La sase ani dupa deces! In replica, rudele defunctei ii invita pe edili la… cimitir.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 07 iunie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Corneliu Vaida: Adresa exacta a mamei mele este cimitirul din Calea Sagului. Ne aflam chiar la locul unde odihneste ea. Daca cineva din Primaria Timisoara doreste sa ii comunice ceva aceasta este locul potrivit.

Celebra expresie romaneasca "mortul e de vina" a fost reeditata la Timisoara.

Aici, e numai bun de plata!

-Mortul sa primeasca hartie acasa… Cum poate mortul sa plateasca?!
-Constat cu surprindere ca primaria o instiinteaza pe mama ca datoreaza 486 de lei din care chirie restanta e lasata liber, majorari de 0,5 pe zi.
 

Citeste si: Roaming-ul a fost eliminat. Din 15 iunie o sa vorbim mai ieftin dintr-o tara in alta, in interiorul Uniunii Europene!

Revoltat de somatia trimise mamei sale, plecata la Ceruri in urma cu ani buni, Corneliu Vaida a vrut sa le dea autoritatilor o lectie pe masura citatiei demne de-o comedie neagra: i-a invitat pe functionari sa ii scrie pe adresa din cimitir.

-Sincer ma indoiesc ca mama va reusi sa respecte termenul aceasta.  Habar n-am de unde provine aceasta chirie pentru ca mama nu a fost chiriasa. Mama a fost proprietara.

-De ce doar dupa sase ani de la decesul mamei mele vine o astfel de hartie.

De ce nu a venit in fiecare an? Ca sa nu intrebam de fapt de ce imi vine hartia asta pentru ca ei ar trebui sa stie ca mama e decedata si sa nu-i mai trimita nici un fel de corespondenta.

Pentru toata incurcatura, reprezentantii primariei se scuza: eroarea s-a petrecut pentru ca baza de date a institutiei nu a mai fost actualizata inca de pe vremea cand defuncta traia.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si