Decizie bombă. Un sector din București a rămas fără primar!

Robert Negoiță nu mai este primarul sectorului 3! Anunțul a fost făcut luni de Prefectura București.

R.I., luni 31 august 2020 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni un ordin prin care se constată încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiță la sectorul 3. Motivul: Negoiță candidează din partea altei formațiuni la alegerile din toamnă.

Surpriză de proporții la Primăria sectorului 3, acolo unde, potrivit unui ordin al Prefecturii București, Robert Negoiță a rămas fără mandatul de primar după ce a anunțat că va candida din partea formațiunii Alianței dintre Partidul București 2020 și ProRomânia, partidul lui Victor Ponta.

Citeste si: O mutație mult mai infecțioasă a noului coronavirus, descoperită în această țară

Decizia poate fi contestată timp de 10 zile

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Citeste si: Tot 5 filme rusești din toate timpurile

Robert Negoiță: Un demers "pripit şi lipsit de responsabilitate"

Robert Negoiţă anunță că va contesta în instanţă ordinul de prefect în baza căruia a fost suspendat din funcţia de primar al Sectorului 3 pe motiv că la alegerile din 27 septembrie va candida din partea altui partid decât cel pe listele căruia a fost ales în 2016. El califică acest demers "pripit şi lipsit de responsabilitate".

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Prețul fericirii”, operat de urgență

Robert Negoiță și-a anunțat intenția de a nu mai candida din partea PSD la alegerile locale. A urmat apoi vestea legată de formațiunile care îl susțin. Iar săptămâna trecută, Negoiță a anunțat că este infectat cu COVID-19.

Ordinul prefecturii poate fi contestat în termen de 10 zile, începând cu data de astăzi.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si